Ana SayfaÜnlülerHazal Kaya Kına Gecesi İle Dikkat Çekti!

İlgili Postlar

Hazal Kaya Kına Gecesi İle Dikkat Çekti!

Son dönemde Bizim Hikaye dizisinde Filiz karakterine hayat veren Hazal Kaya gündemde sık sık yer alıyor. Fox TV’nin sevilen dizisi Bizim Hikaye’de Filiz karakterine hayat veren güzel oyuncu Hazal Kaya evleniyor. Oyuncu Hazal Kaya (28) ile meslektaşı Ali Atay (42), kısa süre önce aile arasında yapılan törenle nişanlanmıştı. Evlenme kararı alan ve kısa bir süre önce nişanlanan çiftin merakla beklenen düğün davetiyesi ortaya çıkmıştı. Son olarak ünlü oyuncu Hazal Kaya’nın kına gecesi görüntüleri ortaya çıktı. İşte Hazal Kaya’nın kına gecesinden detaylar..

Hazal Kaya’nın Bekarlığa Veda Partisi Fotoğrafları Ortaya Çıktı!

Hazal Kaya, “Yemekleri özel evlatları olan mücadeleci anneler yaptı. Özel günlerde onları arıyorum”

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, kına gecesinde engelli çocukları olan iki annenin hazırladığı yemekleri misafirlerine ikram ederek desteği ile dikkat çekti!  Hazal Kaya’nın geçtiğimiz gün kına gecesi yapılmıştı.Ünlü oyuncu Hazal Kaya, ailesini ve dostlarını ağırladığı 30 kişilik davette yemekleri ile dikkat çekti. Ünlü oyuncu, kına gecesinde büyük yemek şirketleri yerine, engelli çocukları için mücadele eden annelerin hazırlamış olduğu yemekleri tercih etti. Hazal Kaya, “Yemekleri özel evlatları olan mücadeleci anneler yaptı. Özel günlerde onları arıyorum” dedi. İşte Hazal Kaya’nın paylaşımı…

Hazal Kaya Kimdir?

Ali Atay Kimdir?

Hazal Kaya’nın paylaşımı…

“Artık malumunuz dün gece kendi kendimize, dostlarla tatlı bir kına gecesi düzenledik. Hayatımın e mutlu, en heyecanlı, en güzel günlerini yaşıyorum. Bu benim için çok özel geceyi, evlatlarının sağlığı için şahane yemekler yapan annelerle paylaşmak gecemize anlam kattı. Mutluluğumuzun o güzel çocuklara yansıdığını bilmek ne kadar güzel bir his tarif edemem. Sizinle de paylaşmak istedim, bu güzel annelerin yolculuğunda onlara destek olmak isterseniz buradan onlara ulaşabilirsiniz. Biz gerçekten sayelerinde acayip güzel lezzetlerle dolu bir gece geçirdik. Tekrar çok çok teşekkür ederim.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler