Ana SayfaÜnlülerHazal Kaya: Çok mutlu oldum!

İlgili Postlar

Hazal Kaya: Çok mutlu oldum!

Oyuncu Hazal Kaya, önceki akşam Yeniköy’de objektiflere takıldı. Set çıkışı muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Kaya, geçtiğimiz günlerde eşi Ali Atay’ın Twitter’dan kendisiyle ilgili “Karım aşırı yetenekli” şeklindeki paylaşımı hakkında konuştu. Ünlü oyuncu, “Evet çok tatlıydı. Vallah mutlu oldum” ifadelerini kullandı

Hazal Kaya, dün akşam Yeniköy’de görüntülendi. Kaya, set çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“ÇOK MUTLU OLDUM”

30 yaşındaki oyuncunun eşi Ali Atay, Kaya’nın katıldığı bir programda seslendirdiği şarkıyı yayınlayarak “Karım aşırı yetenekli” yorumunu yapmıştı.

Kaya da Atay’ın paylaşımına “Ay bayılacağım mutluluktan” şeklinde karşılık vermişti.

Konuyla ilgili konuşan Hazal Kaya, “Evet çok tatlıydı. Vallah mutlu oldum ne diyeyim. Bugün çocuğa o bakıyor, ben sete geldim” ifadelerini kullandı.

2019’da oyuncu Ali Atay’la nikah masasına oturan ve aynı sene kasım ayında da oğlu Fikret Ali’yi kucağına alan oyuncu Hazal Kaya, samimi açıklamalarda bulunmuştu.

Dijital bir platformda yayınlanan programa konuk olan Kaya, Kardashian Ailesine özel bir ilgisi olduğunu dile getirmişti.

Dil eğitimi için Amerika’ya gittiği dönemde Kardashianları takip etmeye başladığını sözlerine ekleyen Hazal Kaya, ilgisinin sebebini şu sözlerle anlatmıştı:

Bir programda Kris Jenner, ‘Kim Kardashian, aramızdaki en zekidir. Twitter’da linç ederler ama umurunda olmaz. Biz deliririz, o bizi sakinleştirir’ demişti. Kim’in kontrollü ve planlı biri olması beni etkiledi.

Bir tane takipçim vardı beni sevmeyen, onun sosyal medya profilini inceledim. Baktığımda şunu gördüm; çok benziyoruz. Ben bir türlü yaranamıyorum ama bu hikayeyi dinlediğimden beri artık hiç etkilenmiyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler