Ana SayfaKimdirHayrettin Karaoğuz kimdir?

İlgili Postlar

Hayrettin Karaoğuz kimdir?

Hayrettin  Karaoğuz’un asıl adı Hayrettin Onur Karaoğuz’dur. Hayrettin Onur Karaoğuz, 1 Ocak 1984 tarihinde Memur anne ve babanın ortanca çocuğu olarak Ankara’da dünyaya geldi. Hayrettin Onur Karaoğuz, Türk oyuncu, sunucu, komedyendir.

Hayrettin Onur Karaoğuz’un eğitim hayatına dair

Eğitim hayatına Ahmet Hamdi Tanpınar İlköğretim Okulu’nda başlayan Hayrettin Onur Karaoğuz, 1997 senesinde Bakırköy Yahya Kemal Beyatlı lisesine devam etti. 2000 yılında Lise bitince Hayrettin Onur Karaoğuz, 4 sene dershaneye gitti ve 2004 yılında Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü’nü seçti.  Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü’nü kazanan Hayrettin Onur Karaoğuz, 2008 yılında da mezun oldu. Okul yıllarında Hayrettin Onur Karaoğuz, reklamcılık ve tiyatro eğitimi aldı.

Hayrettin Onur Karaoğuz’un aldığı ödül

Okulda sınıf arkadaşlarıyla kurduğu ekiple Hayrettin Onur Karaoğuz, 200’e yakın proje hazırlayıp, Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Topluluğu ile dört senede 10’a yakın oyun oynamış ve 2007 senesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş tarafından ‘En iyi erkek Oyuncu’ ödülünü almıştır.

Hayrettin Onur Karaoğuz’un stand-up hayatı

Hayrettin Onur Karaoğuz, 2009 yılında Stand-up gösterileri yapmıştır. 2010 senesinde 15 il/ 15 Üniversite de Doritos sponsorluğunda stand-up gösterileri turnesinde bulunmuştur.

Hayrettin Onur Karaoğuz’un oyunculuğuna dair

Okul yıllarında bir çok kısa film çekmiş ve “Kızsız Adam” kısa filmi ile adını duyurmuştur. Birçok reklam kampanyasında da rol almıştır. 2009 yılında Yeni Rakı İnternet Reklam Filmi, Turkcell reklam filmi Nar kampanyası, Doritos Reklam Kampanyası filmlerinde oynamıştır.

Hayrettin Onur Karaoğuz’un sunuculuğuna dair

Hayrettin Onur Karaoğuz, 2011 yılında Star TV’ını taşıyan Hayrettin adlı programı hazırlayıp sunmuştur. Bu programda kamera şakalarına ve komik videolara yer verdi.

Hayrettin Onur Karaoğuz’un rol aldığı filmler
2009 – Gelecekten Bir Gün
2009 – Kızsız Adam (Kısa Film)

2016- Vezir Parmağı(Sinema Filmi)

Hayrettin Onur Karaoğuz’un rol aldığı televizyon programları
2011 – Hayrettin (Star TV)
2012 – Harry (atv)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler