Ana SayfaÜnlüler"Hayatımızı Mahvettin" Diyen Orkestra Ekibine Bülent Ersoy' dan Cevap...

İlgili Postlar

“Hayatımızı Mahvettin” Diyen Orkestra Ekibine Bülent Ersoy’ dan Cevap…

Sahneye çıkmak üzere KTTC’ ye uçan ünlü sanatçı Bülent Ersoy’un orkestrası, covid 19 belgelerinin sahte olması sebebiyle hapis cezası almıştı. 21 kişilik Orkestranın üyeleri Bülent Ersoy’ u, “Utanmadan bir de ‘servetimi harcayacağım’ diyor. Herkesi işinden gücünden etti. 21 kişinin hayatıyla oynadı” ifadeleriyle suçlamıştı. Ünlü sanatçı’ nın sosyal medya sayfasından yayınlanan yeni bir paylaşımda orkestranın bu suçlamalarına jet hızında cevap geldi…

“Hayatımızı Mahvettin” Diyen Orkestra Ekibine Bülent Ersoy’ dan Cevap…

Tutuklanarak cezaevine sevk edilen orkestra ekibinin bir üyesi Bülent Ersoy’ u suçlayarak “Bülent Ersoy utanmadan bir de ‘servetimi harcayacağım’ diyor. Herkesi işinden gücünden etti. Devlet memurluğundan etti. Biz sahte bir şey almadık evrak olduğunu dahi bilmiyoruz. Bize sadece ‘bu evraklarla içeri gireceksiniz’ dedi. Biz ne yaptıklarını nereden bilelim” derken bir başka üyesi ise “Bu kadar aileyi perişan ettiniz. Bunun ahı çıkacak. 21 kişinin hayatıyla oynadınız. Bize resmen düşman muamelesi yapıyorlar”  sözleriyle öfkesini kustu.

“Sahne Arkadaşlarına Destek Olmak İçin Olağanüstü Bir Çaba Sarf Etmiştir”

Daha öncesinde “Elimin erdiği gücümün yettiğince arkadaşlarımın hep yanlarında oldum ve olacağım da. Türkiye ‘nin en iyi en büyük avukatlarını görevlendirdim” diyen Bülent Ersoy’un resmi hesabından konuyla alakalı olarak yeni bir paylaşım yapıldı. Ersoy’un avukatının yaptığı açıklamada “Müvekkilem sahne arkadaşlarına destek olmak için sadece insani duygularla onların hem maddi hem de manevi olarak yanında bulunmuş, özgürlüklerine kavuşmaları için olağanüstü bir çaba sarf etmiştir. Ancak kamuoyunun da takdir edeceği üzere müvekkilem ne bir hakim ne de kanun koyucunun kendisidir. Müvekilem verilen hapis kararını en az orkestra arkadaşları kadar derin bir üzüntüyle karşılamıştır.” denildi.

“Pcr Testi İddiasının Muhatabı Bülent Ersoy Değildir”

Yapılan paylaşımda açıklamanın tamamı şu şekilde;

“Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ nde sahte PCR testinden dolayı yargılanan orkestra ekibi, konser başına ücret alan, bağımsız çalışan ve müvekkilem gibi birçok sanatçıya da ücret karşılığında hizmet veren bir ekiptir. İlgili orkestra ekibinin hangi şartlarda ve ne şekilde KKTC’ye geldiği konusunda müvekkilemin herhangi bir bilgisi bulunmamaktadır. Zira müvekkilem, ne bir organizatör ne bir pasaport görevlisi ne de PCR testi yapan veya kontrol eden sağlık çalışanıdır. Bu sebeple kamuoyunda müvekkilemi karalamak amacıyla sahneyi paylaştığı müzisyen arkadaşlarının sahte PCR testi yaptırdığı ya da yaptırıldığı iddiasının muhatabı müvekkilemin kendisi değildir. Ancak bu durumu fırsat bilen bir kısım kötü niyetli kişiler sosyal medyadaki asılsız söylemleriyle müvekkilemi münferit olayın nedeni olmakla suçlamaktadırlar. Oysa müvekkilemin bu durumla ilgili hiçbir hukuki bağlantısı bulunmamaktadır.”

“Kararı Derin Bir Üzüntüyle Karşılamıştır”

“Müvekkilem sahne arkadaşlarına destek olmak için sadece insani duygularla onların hem maddi hem de manevi olarak yanında bulunmuş, özgürlüklerine kavuşmaları için olağanüstü bir çaba sarf etmiştir. Ancak kamuoyunun da takdir edeceği üzere müvekkilem ne bir hakim ne de kanun koyucunun kendisidir. Müvekilem verilen hapis kararını en az orkestra arkadaşları kadar derin bir üzüntüyle karşılamıştır.”

“Kötü Niyetli Kişiler Hakkında Suç Duyurularında Bulunacağız”

“İlgili orkestra ekibin almış olduğu cezayı kullanarak kötü niyetle kamuoyunu yanıltmaya çalışan ve müvekkilemin kişiliğie saldırıda bulunan zihniyetleri şiddetle kınıyor, işin aslını ve esasını bilmeden yorum yapan kötü niyetli kişiler hakkında gerekli suç duyurularında bulunacağımızı kamuoyuna saygıyla duyuyoruz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler