Ana SayfaDizilerHayat Şarkısı 44. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

İlgili Postlar

Hayat Şarkısı 44. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Televizyonun sevilen dizilerinden birisi olan Hayat Şarkısı yeni bölümüyle merak ediliyor. Hayat Şarkısı 44. bölüm fragmanı yayınlanıp yayınlanmadığı noktasında büyük bir merak uyandırılırken şu an için yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı.

Her Salı akşamında yeni bölümü ile ekranlara gelen Hayat Şarkısı, yeni bölümü ile yine izleyenleri ekranlara kilitledi.

Hayat Şarkısı 43. Bölümde Neler Oldu?  

Salı akşamı yayınlanan Hayat Şarkısı dizisinde beklenmedik gelişmeler yaşandı. Özellikle Mahir’in beklenmedik kazası herkeste büyük bir şok etkisi yarattı. Dizide diğer dikkat çeken nokta ise Cem’in ortaya çıkması oldu. Bu durum en çok Melek için sıkıntı yaratırken, Melek bu durumu öğrendikten sonra olayı annesiyle paylaşır.

Dizide diğer bir konu ise Hülya’ya bırakılan gizemli gül. Hülya bu konuda oldukça etkilenirken aynı zamanda da bir korku yaşar. Bu nedenle gülün kim tarafından bırakıldığını bir an önce öğrenmek ister. Fakat bunu öğrenmek sanıldığı kadar kolay olmayacaktır. Özellikle Kerim ile evliliği oldukça zorlu bir şekilde geçen Hülya, kendisine yapılan bu jesti unutmayacak. Bu sürpriz, gizemli kişi ise Hülya’nın yeniden heyecanlanmasını sağlar.

Mahir Ve Hüseyin’e Ne Olacak?

Mahir’i yanı sıra kazaya uğrayan diğer bir isim Hüseyin. Hüseyin ve Mahir’in son durumunun ne olduğu merak edilirken, son yayınlanan bölümde bu olaylar soru işareti olarak kaldı. Hayat Şarkısı 44. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra bu konularda da yine pek çok ipucu öğrenilmiş olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler