Ana SayfaDizilerHayat Gibi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

İlgili Postlar

Hayat Gibi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

Fox Tv için Med Yapım’ın sahibi Fatih Aksoy tarafından uyarlanan Hayat Gibi dizisini Merve Girgin yönetmenliğinde, senaryosunu yazacak olan Deniz Madanoğlu ile ve yetenekli oyuncu kadrosuyla izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Hayat Gibi dizi konusu tüm detaylarıyla Haberimizde..

2019 Yılında Bomba Gibi Diziler Peş Peşe Geliyor!

Amerika’da 42 dakikalık bölümler halinde 36 bölüm izlenen This Is Us dizisi şimdi  Fox Tv için izleyicisine hazırlanıyor. Ekim ayı izleyiciyle buluşması tasarlanan Hayat Gibi dizisinin oyuncu kadrosu da çok yetenekli oyuncularda yüklenmiş durumda. Dizinin kadrosunda;  Alper Saldıran, Songül Öden, Birkan Sokullu, Celil Nalçakan, İrem Sak, Olgun Toker  gibi yetenekli oyuncuları bulunduruyor.

Hayat Gibi’nin konusunda birbirinden çok farklı üç dünya yaşanıyor. Üç dünyalnında ortak noktası aynı gün doğmuş olmaları. Bu hayatların birincisi üçüz bebek bekleyen huzurlu bir aile, İkincisi ünlü bir dizinin kadrosunda olan bir oyuncu ama o sıralar iş dünyası istediği gibi olmayan oldukça kilolu bir kadın üstelik sürekli başı derde giriyor. Üçüncü hayat iseeşi ve çocuklarıyla fazlasıyla mutlu. Bu üç farklı dünya da,  36. yaş günlerinde tuhaf bir tesadüfle buluşuyor. Fazla kilolu olan kadın zayıflamak için seans alırken, siyahi kadın çok küçükken onu terk eden babasına ulaşıyor. İlk karakterimizin ise çocukları tam o gün dünya ya geliyor. Adrenalini olayan Hayat Gibi her yaşın her tip seyirciyi bir araya getirip izlettirecek türden bir aile dizisi.

Hayat Gibi Oyuncuları

Hayat Gibi Reyhan Kimdir?

Songül Öden kimdir?

Hayat Gibi Berk Kimdir?

Birkan Sokullu Kimdir?

Hayat Gibi Mahur Kimdir?

Olgun Toker Kimdir?

Hayat Gibi Derya Kimdir?

duygu-yetis

Duygu Yetiş Kimdir?

Hayat Gibi İrem Kimdir?

İrem Sak'ın Cihangir'de naralar

İrem Sak Kimdir?

Hayat Gibi Alper Kimdir?

Alper Saldıran Kimdir

Alper Saldıran Kimdir?

Hayat Gibi Cem Kimdir?

Celil Nalçakan kimdir?

Hayat Gibi Ali Kimdir?

Ali Seçkiner Kimdir?

Ali Seçkiner Kimdir?

Hayat Gibi Serkan Kimdir?

Serkan Ercan Kimdir?

Hayat Gibi Beste Kimdir?

Elçin Efecan Kimdir?

Elçin Efecan Kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler