Ana SayfaDizilerO Hayat Benim Final Yapacak Mı?

İlgili Postlar

O Hayat Benim Final Yapacak Mı?

O Hayat Benim adı ile yayınlanan dizi için yapımcıdan sürpriz açıklama geldi. O Hayat Benim final iddialarına karşılık yapılan açıklamalar bugünün gündemi oldu.

Fox TV ekranlarında yayınlanan ve sezonlardan beri televizyon ekranlarında yer alan O Hayat Benim dizisi için son günlerde final yapacağı yönünde farklı iddialar gündeme geliyor. Özellikle dizisinin başrol oyuncularından birisi olan Keremcem tarafından yapılan açıklamalarda dizinin final yapabileceğinin sinyalleri verildi. Bu açıklamalara dayanarak O Hayat Benim final yapacağına yönelik kesin ifadeler gündemde yer aldı. Dizinin başrol oyuncusu tarafından yapılan açıklamalar oldukça dikkat çektiği gibi bu iddialar kısa sürede tüm platformlarda yer aldı.

Keremcem Neden Final Kelimelerini Kullandı

Dizinin güzel gittiğini söyleyen Keremcem, “Final yapacak herhalde bu sezon” diyerek final kararının alındığını söylemişti. İfadeler dizinin kesin bir şekilde final yapacağını düşündürdü. Bugün pastel film tarafından yeni bir basın açıklaması yapıldı. Dizi yapımcısı tarafından yapılan açıklamalarda konu ile ilgili bilgiler paylaşılırken dizinin final yapmayacağı belirtildi.

O Hayat Benim Final Yapmayacak!

Pastel Film, yaptığı açıklamada O Hayat Benim dizisinin final yapmayacağını ve gündemde yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade etti. Haziran ayına kadar dizinin normal akışında devam edeceği belirtilen yazılı açıklamada çekimlerin yeni hikaye ve karakterler ile sürdürüleceği ifade edildi.

Pastel Film tarafından yapılan bu resmi duyuru ile birlikte herhangi bir spekülasyon da yer kalmadı. Fakat özellikle bu açıklamalar sonrasında Keremcem’in nasıl bir açıklama yapacağı da merak ediliyor. Zira dizinin final yapabileceğinin sinyallerini veren Keremcem’in neye dayanarak böyle bir açıklama yaptığı merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler