Ana SayfaDedikoduHatice Şendil Kilolarından Kurtuldu

İlgili Postlar

Hatice Şendil Kilolarından Kurtuldu

Hatice Şendil-Burak Sağyaşar çifti, ilk bebekleri Can’ı da yanlarına alarak önceki gece Rumeli Hisarı’nda akşam yemeği yedi..

Çıkışta gazetecilerle ayaküstü sohbet eden Şendil, kendisine bir hayli zayıfladığı söylenince “Aldığım kiloyu vermek biraz sancılı oldu. Şimdiye kadar 20 kilo verdim daha da vermek istiyorum” dedi..

Yapımcı eşi Burak Sağyaşar ve oğlu Can’la birlikte önceki akşam objektiflere yansıyan Hatice Şendil oğlunun görüntülenmesini istemedi. Havanın da soğuk olması nedeniyle oğlunun arabaya götürülmesini isteyen Şendil, “Ailece yemek yedik. Can büyüdü 7 aylık oldu. Onun sağlıklı bir şekilde büyümesi bizim için çok önemli.” dedi. Çocuk olduktan sonra hayatının tamamen değiştiğini söyleyen Şendil, “Anne olduktan sonra daha hassas, daha temkinli bambaşka biri olduk. Artık her şeyimizi Can’a göre ayarlıyoruz.” dedi. Hamilelik döneminde yirmi kilo aldığını söyleyen Şendil, “Aldığım kiloların tamamını verdim ama biraz daha verebilirim.” dedi.

DİZİ HAKKINDA SORULARA İSE

Söz dizisi hakkındaki sorulara cevap veren dizinin yapımcılarından Burak Sağyaşar, “Dizi de en çok dikkat ettiğimiz konulardan birisi örf, adet ve etnik köken unsurları. Bu konularda çok hassas davranıyoruz. Genelkurmay’ın yönergesini dikkate alıyoruz. Söz dizisi her kesime hitap ediyor. Bunun bilinciyle yazıyoruz” dedi. Sağyaşar, “İnternet dizisi yapmayı bizde çok isteriz hatta büyük şirketlerden tekliflerde gelmiyor değil ama komik rakamlarda bütçeler geldiği için şimdilik gerçekleşmesi imkansız gibi gözüküyor” diye konuştu. Muhabirlerin “Artık oyunculuk zor gibi gözüküyor” demesi üzerine Hatice Şendil de, “Benim mesleğim oyunculuk, en kısa zamanda döneceğim” diyerek gelecek sezon ekranlara geri döneceğinin sinyallerini verdi.

HATİCE ŞENDİL KİMDİR?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler