Ana SayfaKimdirHatice İrkin Kimdir?

İlgili Postlar

Hatice İrkin Kimdir?

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan “Kırık Hayatlar” dizisinin genç ve güzel oyuncusu Hatice İrkin kimdir? Hatice İrkin kaç yaşında? Hatice İrkin dizileri neler? Hatice İrkin filmleri neler? Hatice İrkin aslen nereli? Hatice İrkin hangi burç? Hatice İrkin hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Hatice İrkin Kaç Yaşında? Hatice İrkin Aslen Nereli? Hatice İrkin Hangi Burç?

Hatice İrkin, 26 Haziran 2000 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan güzel oyuncu Hatice İrkin, Yengeç burcudur.

Hatice İrkin Kimdir?

Hatice İrkin eğitim hayatına İstanbul’da devam etmektedir. Oyunculuk kariyerine lise yıllarında başlayan Hatice İrkin, lisede kamera önü oyunculuk eğitimi almıştır. Liseden mevzun olduktan sonra İstanbul Aydın Üniversitesi’ni kazanan Hatice İrkin, ilk olarak 2018 senesinde vizyona giren “Kayıp Prenses” filminde rol almıştır.

Ardından 2019 senesinde “Üç Harfliler: Adak” filminde “Aysun” karakterini canlandıran Hatice İrkin, aynı zamanda pek çok reklam projesinde de yer almıştır. Hem yeteneği, hem de güzelliğiyle dikkat çekmeyi başaran genç oyuncu bu sene Kanal D ekranlarında yayımlanan “Kırık Hayatlar” dizisinde “Öykü” karakterine can vermektedir.

Hatice İrkin Dizileri

  • 2021 – Kırık Hayatlar

Hatice İrkin Filmleri

  • 2019 – Üç Harfliler: Adak
  • 2018 – Kayıp Prenses
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler