Ana SayfaKimdirHatice Hamarat Kimdir?

İlgili Postlar

Hatice Hamarat Kimdir?

Şair, yazar ve müzisyen olan Hatice Hamarat Kimdir? Hatice Hamarat Kaç Yaşında? Hatice Hamarat Ne Zaman Doğdu? Hatice Hamarat Nerede Doğdu? Hatice Hamarat Aslen Nereli? Hatice Hamarat Hangi Burç? Hatice Hamarat hakkında merak edilen herşey Kimdir Haberimizde. İşte Hatice Hamarat…

Hatice Hamarat Kaç Yaşında? Hatice Hamarat Ne Zaman Doğdu? Hatice Hamarat Nerede Doğdu? 

5 Ekim 1985 yılında Eskişehir ‘de dünyaya gelen Hatice Hamarat 36 yaşındadır.

Hatice Hamarat Aslen Nereli? Hatice Hamarat Hangi Burç?

Aslen Eskişehirli olarak bilinen Hatice Hamarat, Terazi burcudur…

Hatice Hamarat Kimdir?

Hatice Hamarat, Küçük yaşlardan itibaren müzik ve edebiyat alanında eğitimler aldı ve Üniversite eğitimini Eskişehir’de Eğitim Fakültesi’nde tamamladı. Yine aynı dönemlerde Yüksek Lisans eğitimini tamamlayan Hatice Hamarat, Ünlü Harper Collins ödüllü yazar Luset Kohen Fins ‘ten dersler alarak Öykü Fabrikası’ndan mezun oldu. Edebiyatın güçlü kalemlerinden Jale Sancak ve Faruk Duman ile çalışarak Edebiyata gönül vermiş dostları ile şair ve yazar Oktay Yivli önderliğinde Yol Edebiyat Dergisini çıkardı.

Çukur Mecmua Edebiyat ve Sanat Dergisi’nin kurucularından olan Hatice Hamarat, Sırasıyla “Çavlan” isimli şiir kitabı, “Mutlak Unutuluş” ve “Bu Dünya” adlı kitapları yayımlandı. Halen, şiir, öykü, deneme, inceleme ve makale türünde eserler vermekte olan müzisyen yazar, kendisine has tarzını “şiirin müzikle dansı” olarak adlandırıyor ve modern soundları, derin şarkı sözleri ile harmanlayarak müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

Şarkı sözü yazarlığı yapmakta olan Hatice Hamarat, Ayrıca beste çalışmalarına da devam etmektedir. İlk tekli çalışması olan İstanbul ‘dan sonra Şimdilerde ise Hatice Hamarat’ ın ikinci single çalışması olan “Bu Dünya” yı OnAir Sahne etiketiyle yayımladı.

Hatice Hamarat ‘ın Şiir Kitapları;

  • “Çavlan” – Şiir Kitabı
  • “Mutlak Unutuluş” – Kitap
  • “Bu Dünya” – Kitap

Hatice Hamarat ‘ın Tekli Çalışmaları;

  • “İstanbul”
  • “Bu Dünya”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler