Ana SayfaSosyeteHarvey Weinstein ve Georgina Chapman Boşanıyor

İlgili Postlar

Harvey Weinstein ve Georgina Chapman Boşanıyor

Amerika’nın bir zamanlar en popüler film yapımcılarından olan Harvey Weinstein ve eşi Georgina Chapman boşanma kararı aldı. US Weekly dergisinin edindiği bilgiye göre Harvey Weinstein ve Georgina Chapman bu kararı 2017 yılının sonlarına doğru aldı.

Harvey Weinstein ve Georgina Chapman Evleri Ayırdı

Evlerini ayıran çift, tam 10 yıl boyunca evli kalmıştı. Genel anlamda mutlu bir aile tablosu çizseler de son dönemde özellikle yapımcı Weinstein ile ilgili ortaya atılan sayısız taciz iddiaları, boşanmanın ana sebebi oldu. Bilhassa film çekme süreçlerinde ya da öncesinde, birçok oyuncuya taciz girişiminde bulunduğu sürekli dillendiriliyordu; fakat bu konu Chapman tarafından sessizlikle karşılanıyordu.

İddialar İlişkiyi Yıprattı

İki çocuğu olan Harvey Weinstein ve Georgina Chapman arasındaki boşanma sözleşmesi ve tazminat durumu ise en çok merak edilen konuların başında geliyor. Bilindiği üzere yapımcının tacizlerini ilk olarak açığa çıkaran New York Times dergisine konuşan iki oyuncu olmuştu. Bu açıklamaların ardından aralarında Angeline Jolie gibi ünlü simaların da olduğu 90 küsur taciz iddiası ortaya dökülmüştü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler