Ana SayfaKültür ve SanatMüzikHarun Kolçak'ın Açıklaması Bazı Ünlüleri Çok Kızdıracak

İlgili Postlar

Harun Kolçak’ın Açıklaması Bazı Ünlüleri Çok Kızdıracak

Uzun bir süredir sağlık sorunları nedeniyle müzik çalışmalarına ara veren sevilen sanatçı Harun Kolçak çıkardığı yeni Çeyrek Asır adlı albümü ile hayranlarının gönlünü bir kez daha fethetti. Türk Pop müziğinin efsane yorumcularından birisi olarak görülen Harun Kolçak, radyo programında Michael Kuyucu’nun konuğu oldu.

Sanatçı konuk olduğu programda Kolçak tüm yaşadığı sağlık sorunlarını ve hakkında merak edilenleri büyük bir içtenlikle anlattı.

Çeyrek Asır 2 Albüm Müjdesi

Çeyrek Asır adlı albümü hakkında bilgileri de paylaşan sanatçı, Çeyrek Asır 2 isimli albümü çıkaracağının müjdesini duyurdu. Harun Kolçak pop müziğe dair değerlendirme de yaptı. Sanatçı yaptığı değerlendirme yeni jenerasyonu kızdıracak sözler söyledi.

Kolçak, yeni neslin Türk Pop müziği denilen çok sığ ve sevimsiz bir müzik dinlediği vurguladı. Derinlik, armoni gibi hiçbir müziksel değerin olmadığı şarkılarda looplar kullanıldığını söyleyen Kolçak, müzik bilmeden müzik yapıldığını iddia etti. “Bilgisayara dayalı müzik yapıyorlar” diyen Kolçak, bu sözleri ile genelleme yapmadığını da vurguladı.

Harun Kolçak “Günümüz Müziği Fast Food Oldu!”

Türkiye’deki pop müziğin fast food olduğunu söyleyen Kolçak, bu müziklerin çok kısa süre içerisine tüketildiğini ve uzun zaman hatırlanan, unutulmayan bir müziğin çıkmadığını ifade etti. Uzun zamandan beri gündemde yer almayan sanatçının radyo programında yer alması oldukça ilgi çekti. Hayranları, programı yakından takip etti. Sanatçının bu sözleri sosyal medyada da program sonrasında konuşuldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler