Ana SayfaKimdirHanzade Ofluoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Hanzade Ofluoğlu Kimdir?

Survivor 2021 gönüllüler takımı yarışmacıları arasında yer alan Hanzade Ofluoğlu Kimdir? Hanzade Ofluoğlu Kaç Yaşında? Hanzade Ofluoğlu Nerede Doğdu? Hanzade Ofluoğlu Ne Zaman Doğdu? Hanzade Ofluoğlu Ne Zaman Doğdu? Hanzade Ofluoğlu Aslen Nereli? Hanzade Ofluoğlu Hangi Burç? Hanzade Ofluoğlu hakkında merak edilen tüm Detaylar Kimdir özel Haberimizde. İşte Hanzade Ofluoğlu…

Hanzade Ofluoğlu Kaç Yaşında? Hanzade Ofluoğlu Nerede Doğdu? Hanzade Ofluoğlu Ne Zaman Doğdu? Hanzade Ofluoğlu Ne Zaman Doğdu?

1 Ocak 1988 tarihinde İzmir’de doğan Hanzade Ofluoğlu, 32 yaşındadır.

Hanzade Ofluoğlu Aslen Nereli? Hanzade Ofluoğlu Hangi Burç?

Hanzade Ofluoğlu, aslen İzmir’lidir ve Oğlak burcudur.

Hanzade Ofluoğlu Kimdir?

Hanzade Ofluoğlu, çocukluk dönemini İzmir’de geçirdi ve 17 yaşında Koç Üniversitesi’nde okumak için İstanbul’a yerleşti. İşletme bölümünden mezun olan Hanzade Ofluoğlu, “Var mısın Yok musun” programına katıldı ve 39.000 tl kazandı. Sonrasında Acun Medya’da çalışmaya başlayan Hanzade Ofluoğlu, “Yok Böyle Bir Dans” programı, “Survivor” ve ” O Ses Türkiye” programlarının sunuculuklarını yaptı.

Hayatında sporun önemli olduğunu belirten Hanzade Ofluoğlu, 3 yıl takım sporu olarak flagfootball oynuyor. 2010 yılından bu yana Sayfun Oğluoğlu ile evli olan Hanzade Ofluoğlu, 2 köpek annesiyim.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler