Ana SayfaDedikoduHanife, talibini beklerken eski damat adayı Serkan'la cilveleşti!

İlgili Postlar

Hanife, talibini beklerken eski damat adayı Serkan’la cilveleşti!

Zuhal Topal’ın her yaptığı ile olay yaratan müzmin gelin adayı Hanife hanım, yine olay yaratmayı başardı. Hanife hanım, yeni talibi ile görüşmek için paravan arkasında beklerken eski damat adayı Serkan bey ile cilveleşti. Bunun üzerine Serkan beyden ilginç bir tespit geldi: “Hanife’nin aklı bende.” Detaylar haberimizde…

Star TV ekranlarında Zuhal Topal’ın sunumu ile yayınlanan izdivaç programı yine ilginç anlara sahne oldu. Programın popüler gelin adaylarından Hanife hanım, ekranlardan bir hafta ayrılığının ardından bir döndü, pir döndü.

Hanife hanım, yeni talibi ile yüz yüze görüşmek için paravan arkasında beklerken sıra locada bulunan diğer adayların fikirlerini almaya geldi. Bu sırada eski damat adayı Serkan bey ile cilveleşmesi ilginç anların yaşanmasına neden oldu.

Hanife hanım, Serkan beyin söz alması üzerine “Aaaa Serkan locada mı? Görüşmesi vardı sanki onun. Ne oldu. İşte kuzu kuzu geldi.” dedi ve kahkahalar attı. Hanife hanımın bu çıkışına program sunucusu Zuhal Topal, “Sen niye Serkan’a cilve yapıyorsun ki?” sorusu ile karıştı. Hanife hanıma bir tepki de paravanın arkasındaki damat adayı Gökhan beyden geldi. Gökhan bey Hanife hanıma, “Hanife şu anda burada ben oturuyorum. Burada da koç gibi bir oğlan var.” dedi. Ardından Hanife’nin eski damat adayı Serkan bey de, “Benim tercihim, düşüncem Hanife’nin kararının olumsuz olacağı” dedi. Zuhal Topal’ın “Serkan, bilinçaltın dile geldi” demesi üzerine Serkan bey “Hanife’nin aklının bende olduğunu düşünüyorum” dedi.

Hanife hanım, söylenenlerin aksine aklının eski damat adayı Serkan bey de olmadığını ifade etti ve yeni talibi Gökhan beye kararının olumsuz olduğunu söyledi.

Hanife hanımın Serkan bey ile girdiği diyalog, stüdyoda ilginç anların yaşanmasına neden oldu.

Zuhal Topal kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler