Ana SayfaDedikoduHanife - Nihat Doğan polemiğine damat adayı Serkan da katıldı: "Önce bana...

İlgili Postlar

Hanife – Nihat Doğan polemiğine damat adayı Serkan da katıldı: “Önce bana söylesin”

Gelin adayı Hanife hanım ve ünlü türkücü Nihat Doğan  polemiğine Hanife hanımın eski aşkı Serkan bey de dahil oldu. Serkan bey, Nihat Doğan’ı kastederek “Hanife’ye bir şey söyleyeceksen önce gel bana söyle.” dedi. İşte detaylar…

Zuhal Topal’ın sunumu ile ekranlara gelen izdivaç programının gözde gelin adayı Hanife hanım ve türkücü Nihat Doğan’ın arasındaki gerilim hız kesmeden devam ediyor. Polemikte son olarak Nihat Doğan yorumculuk yaptığı Söylemezsem Olmaz isimli programda gelin adayı Hanife hanım için “Başörtünü çıkar mini eteğini giy” diye konuşmuştu. Hakim karşısında hakkını aramaya karar veren Hanife hanım, olayı mahkemeye taşıdı.

İzdivaç programında konuşan Hanife hanımın bir dönem aşk yaşadığı Serkan bey, Nihat Doğan ve Hanife hanımın tartışmasına dahil oldu. Serkan bey, Hanife hanımın kendisi için çok önemli biri olduğunun altını çizerek “Eğer Hanife’ye bir şey söyleyeceklerse gelsin önce bana söylesinler. Laf, dil uzatacaklarsa önce bana söylesinler. Bu söylediğimi nasıl algılayacaklarsa algılasınlar.” diye konuştu. Hanife hanım ve Nihat Doğan polemiği hız kesmeden devam ediyor.

Nihat Doğan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler