Ana SayfaÜnlülerHande Yener: Arkamdan konuşulanları duyacağım!

İlgili Postlar

Hande Yener: Arkamdan konuşulanları duyacağım!

Önceki gün Nişantaşı’ndaki bir klinikten çıkarken objektiflere yansıyan şarkıcı Hande Yener, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Yener, “Arkadaşlar kulağımdaki çınlamadan dolayı şikayetçiyim. Şu anda tedaviye ve ilaçlara başladık. İyi olacağım. Arkamdan konuşulanları da duyacağım, ona göre” şeklinde esprili bir açıklama yaptı

Hande Yener, “Arkadaşlar kulağımdaki çınlamadan dolayı şikayetçiyim. Şu anda tedaviye ve ilaçlara başladık. İyi olacağım. Hiçbir şeyi duymuyordum. Resmen dünyam kararmıştı ama artık kendimi iyi hissediyorum. Arkamdan konuşulanları da duyacağım, ona göre. Benim tamamen açık” diyerek, espri yaptı.

Ünlü şarkıcı, “Hayatınızda yeni gelişmeler var mı?” sorusuna, “Bu yaza bomba gibi hazırlanıyorum. Yeni şarkı, yeni Hande olarak geliyorum” şeklinde yanıt verdi.

Gazetecilerin “20. yıl” albümünü sorması üzerine Yener, şu açıklamalarda bulunmuştu:

Klipleri çektik, fotoğrafları çektik. Birçok şarkıya klip çektik. Klip çekilen şarkıları söylemeyeyim, sürpriz bozulmasın. Marmaris’te hem kliplerimizi çektik, hem de fırsat buldukça biz de tatilimizi yaptık.

Ülkemizin her tarafı cennet gibi. İlk defa bu kadar güzel çekimler yaptık. 2 yıldır albüm olmadığı için çok özenli bir çalışma oldu. Şarkıların toparlanması ve yirmi yıllık bir Hande Yener’i yansıtmak kolay değildi ama bunu başardık. Albümde çalışan herkes kendini aştı.

Gazetecilerin, “Pandemi sürecinde birçok isim evde ekmek yapmayı öğrendi. Siz neler yaptınız, ne öğrendiniz?” sorusu üzerine kahkaha atan Hande Yener, “Biz genelde müzik yaptık” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler