Ana SayfaDedikoduHande Soral'dan Duygusal Açıklamalar

İlgili Postlar

Hande Soral’dan Duygusal Açıklamalar

Daha önce ‘Küçük Kadınlar’, ‘Yılanların Öcü’, ‘Diriliş Ertuğrul’, ‘Kalbim Yangın Yeri’ gibi birçok dizide rol alan, meslektaşı İsmail Demirci ile mutlu bir evlilik sürdüren Hande Soral, 14 Ekim 2017 tarihli evlilik yıldönümünü rötarlı şekilde kutladı. Geçtiğimiz mayıs ayında ilk kez anne olma mutluluğu yaşayan oyuncunun sosyal medya mesajı dikkat çekti. Hande Soral’dan duygusal açıklamalar geldi.

Yıldönümlerini Kutladı

2008 yılında ‘Komedi Dükkanı’ programında konuk oyuncu olarak yer aldıktan sonra televizyon dünyasına adım atan Hande Soral, 2017’de meslektaşı İsmail Demirci ile nikâh masasına oturmuş, yaklaşık beş ay önce oğlu Ali’yi dünyaya getirmişti. Hamilelik döneminde setlere ara veren ve vaktinin tamamını oğlu ile geçiren Soral, beşinci evlilik yıl dönümlerini kutladı.

Hande Soral’dan Duygusal Açıklamalar

Güzel oyuncunun “Seni seviyorum. Yıl dönümümüzü unutturacak biri olduğu için hayatımızda çok mutluyum. 14.10.17” mesajına, eşi İsmail Demirci’den kalp emojisiyle birlikte “Seni seviyorum” yanıtı geldi.

Yorum ve Beğeni Yağdı

Soral’ın binlerce beğeni alan paylaşımına kardeşleri Bensu Soral ve Bedirhan Soral’ın yanı sıra Hatice Şendil, Ayça Erturan, Petek Dinçöz ve Mert Öner gibi ünlü isimler de kayıtsız kalmadı.

“Dile Kolay Tam 16 Saat”

Doğum anına dair paylaşım yapan Hande Soral’ın doktoru Furkan Kayabaşoğlu, şu ifadeleri kullanmıştı:

Hiçbir şey kolya olmuyor. Saatler süren bir emek. Dile kolay tam 16 saat. Hande tüm bu süreç boyunca kendine hayran bıraktı bizi. Sürecin her anında, her dakikasında bize olan inancı, uyumu inanılmazdı. Kasılmalarımız evde başlamıştı, daha hastaneye ilk girdiğimizde patron mesajını net vermişti: ‘Ben ne dersem o!’ Kalp atışları o kadar sınırdaydı ki, üzerine geçen 10 küsür saat boyunca bize sadece sabretmek düştü, sabırla beklemek. Ama nasıl bir sabır. Sonunda da rahimdeki kocaman miyomumuza, boyna dolanan kordonumuza ve azıcık tombiş delikanlımıza rağmen doğumu tamamlamayı başardık. Doğum sonrası iki anneyi de tebrik ettim. İlk olarak tabi ki Hande’yi, ardından böyle birini yetiştirdiği için annesini. Ve tabi ki dokuz doğuran sevgili babamızı.

Hande Soral’dan İkinci Çocuk Açıklaması

Hande Soral, “Çok keyifliydi benim için. Aslında ben hamileliği ikinci seriye saklamıştım ama baktım film vizyona giremiyor ‘Bari ben doğurayım’ dedim. Artık ikinci çocuğu ikinci filme yetiştirim diye düşünüyorum” diyerek herkesi güldürdü.

Hande Soral ile eşi İsmail Demirci, 30 Mayıs’ta ‘Ali’ ismini verdikleri ilk çocuklarını kucaklarına almıştı. 35 yaşındaki Soral, daha önce kalabalık aileye sahip olmanın çok güzel olduğunu söyleyerek, “Tek çocuklu bir anne olmak istemem. Kardeşlik muhteşem bir şey” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler