Ana SayfaDedikoduHande Soral: Bir Rüya İçindeyim

İlgili Postlar

Hande Soral: Bir Rüya İçindeyim

Geçtiğimiz günlerde, “Gözümü her açtığımda Ali’yi görmek çok güzel bir duygu” diyen Hande Soral, oğlu ile yeni fotoğrafını Instagram’dan paylaştı. Hastane odasında verdikleri pozu yayınlayan ünlü oyuncu, Hande Soral “Bir rüyanın içindeyim!” dedi. İşte o kare;

“Oğlumla İlk Günüm”

Ali bebeğin ilk kontrolu için gittikleri hastane çıkışı gazetecilere yakalanan çift, soruları yanıtladı. İsmail Demirci, “Ali’yi kucağıma ilk aldığımda çok heyecanlandım. Çok güzel bir duygu. Bu aralar çok yoğun çalıştığım için oğlumla bu ilk günüm ve çok mutluyum. Hande’nin doğumuna girdim, çok heyecanlı ve stresliydi. Hande için daha zordu” dedi.

İsmail Demirci Kimdir?

Hande Soral’dan Bakıcı Açıklaması

Soral ise, “Normal bir doğum oldu. Uzun bir süreçti ama her şey istediğim gibi oldu. Ben doğumu pek hatırlamıyorum. Ali, 52 cm ve 3 kilo 750 gram doğdu. Evde Ali’nin varlığını hissetmek çok güzel bir duygu. Biz ona alışıyoruz, o da bize alışıyor. Gözümü her açtığımda onu görmek çok güzel bir duygu. Bakıcı tutmadık. Anneannesiyle birlikte büyüteceğiz. Altı ay evde Ali ile ilgileneceğim, ondan sonra gelen projeleri değerlendireceğim. Ben hamile olduğum zaman çalıştım, Ali de benimle çalıştı o dönem. İşe başladığımda benimle beraber setlere gelecek ve bana eşlik edecek” diye konuştu.

Hande Soral Karnı Burnunda Yeni Pozlarını Paylaştı

Hande Soral: Bir Rüya İçindeyim

Mutlu birliktelikleri süren çiftin oğulları, 8 gün önce dünyaya gözlerini açmıştı. ‘Ali’ ismini verdikleri çocuklarını kucaklarına alan ünlü oyuncu, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Soral, oğluyla birlikte hastane odasında çekilen fotoğrafını 2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı. Hande Soral, duygularını, “Bir rüyanın içindeyim bir haftadır…” diyerek, dile getirdi.

Hande Soral Kimdir?

“Elimi Tutmasaydın Başaramazdım”

Ünlü isim ayrıca eşine, “Sen İsmail Demirci… Yanımda olmasaydın, elimi tutmasaydın başaramazdım. Gözlerine her baktığımda bana olan inancını hissetmekti tek gücüm. Çok seviyorum…” sözleriyle seslendi. Taze annenin gönderisi 117 binden fazla beğeni ve çok sayıda yorum aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler