Ana SayfaDedikoduHande Erçel'den İlişkisini Neden Bitirdiğinin Açıklaması Geldi

İlgili Postlar

Hande Erçel’den İlişkisini Neden Bitirdiğinin Açıklaması Geldi

Oyuncu Hande Erçel, yaklaşık 10 aydır birlikte olduğu Murat Dalkılıç ile ayrılık haberi magazin gündeminde uzun süre konuşuldu. Ayrılık iddialarının ihanet olduğu konuşulan çift neden ayrıldığını Hande Erçel açıkladı…

Murat Dalkılıç İle Hande Erçel Aşkı Sona Erdi!

Hande Erçel’den İlişkisini Neden Bitirdiğinin Açıklaması Geldi

Genç oyuncu Hande Erçel ile 10 aydır birlikte olan Murat Dalkılıç ayrıldı. Ayrılık haberleri sonra ayrılık nedenlerinin Murat Dalkılıç’ın ihaneti olduğu iddiası ortaya atıldı. Bu tür haberlerden sonra güzel oyuncu konu ile alakalı açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Erçel’in ailesinin yanında olmak istediği için ilişkisini bitirdiği ortaya çıktı.
Hande Erçel’in açıklaması: “Hayatımın en zor günlerinde, hakkımda çıkan haberlerle ilgili açıklama yapmak en son istediğim şey ama her gün yeni bir haberle gündem olmak beni daha da yıpratıyor. O yüzden bu açıklamayı yapmak zorunda hissediyorum. Ağır bir süreçten geçiyoruz ve bu yolda sadece ailemle olmak istiyorum. İddiaların aksine ilişkimi sonlandırma kararımın tek sebebi budur. Tek konsantrasyonum annem ve biz bu kötü günleri en güzel şekilde atlatacağız. Bu dönemde hassasiyetinizi rica ederim”
Hande Erçel’den İlişkisini Neden Bitirdiğinin Açıklaması Geldi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler