Ana SayfaÜnlülerHande Erçel, Tolga Sarıtaş sorusuna ne yanıt verdi?

İlgili Postlar

Hande Erçel, Tolga Sarıtaş sorusuna ne yanıt verdi?

Eski rol arkadaşı Tolga Sarıtaş ile bir filmde rol alacakları iddia edilen Hande Erçel, iddialara yanıt verdi. Hande Erçel ve Tolga Sarıtaş’ı yine birlikte görebilecek miyiz? Yanıtı haberimizde…

Hande Erçel, sevgilisi Murat Dalkılıç’ın ofisinden çıktı

Güzel oyuncu Hande Erçel, önceki gün sevgilisi şarkıcı Murat Dalkılıç’ın ofisinden çıkarken basın mensuplarının objektifine takıldı. Ünlü oyuncuya ilk olarak aşk konusu soruldu. Murat Dalkılıç’ın kendisine şarkı yazdığı iddiaları soruldu. Ancak, Hande Erçel’in ağzını aşk sorularına karşı bıçak açmadı.

Hande Erçel ve Tolga Sarıtaş sinema filminde oynayacak mı?

Aşk sorularını yanıtsız bırakan Hande Erçel’e, son günlerde gündeme gelen Tolga Sarıtaş ile birlikte bir sinema filminde rol alacakları iddiaları soruldu. Ünlü oyuncu, sonunda konuştu ve “Öyle bir projemiz yok. Olsa saklamayız, açıklarız. Haberler doğru değil.” yanıtını verdi.

Eskiden birlikte oynamışlardı

Her ikisi de son zamanlarda ekranların en popüler isimleri olan Hande Erçel ve Tolga Sarıtaş, daha önceden Güneşin Kızları isimli televizyon dizisinde birlikte rol almışlardı. Bu dizide, iki sevgiliyi oynamışlardı. O dönem, aşk yaşadıkları yazılmış çizilmiş, iddialar ayyuka çıkmıştı. Ancak, Hande Erçel de Tolga Sarıtaş da aşk iddialarını doğrulamamışlardı.

Hande Erçel, bir süredir Merve Boluğur ile iki yıllık evliliğini noktalayan ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile aşk yaşıyor. İlk başlarda dedikoduları yalanlayan çift, şimdilerde aşklarını doyasıya yaşıyor.

Hande Erçel kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler