Ana SayfaDedikoduHande Erçel Çok Yanlış Kişiye Aşık Oldu!

İlgili Postlar

Hande Erçel Çok Yanlış Kişiye Aşık Oldu!

Hande Erçel, Eski Sevgilisinin Arkadaşına Aşık Oldu

Siyah İnci dizisiyle ekrana dönen Hande Erçel, geçen aylarda meslektaşı Ekin Mert Daymaz’la birkaç kez denediği ilişkisini noktaladı. Erçel, şimdi eski sevgilisinin yakın arkadaşı Mehmet Dinçerler’e aşık olunca ortalık karıştı.

Aşk Haberlerini İnkar Etmedi Hatta Beğendi

Genç yıldızın adı bir haftadır iş adamı Mehmet Dinçerler’le anılıyor. Erçel’in daha önce adı Ece Seçkin, Deniz Akkaya, Asena Atalay ve Fatmagül Fakı ile aşk dedikodularına karışan Dinçerler’le hakkında çıkan bir haberi beğenmesi de ilişki iddiasını güçlendirdi. Fakat Mehmet Dinçerler Hander Erçel’in eski sevgilisinin arkadaşı olunca işler iyice karman çorman oldu.

Eski Aşkıyla Yeni Aşkı Dost Çıktı

Erçel’in yeni aşkının eski sevgilisi Ekin Mert Daymaz’la yakın arkadaş olması ortalığı karıştırdı. Sosyal medyadan da birbirini takip etmeye devam eden Dinçerler ve Daymaz’ın ortak arkadaş grubunda ünlü oyuncular Burak Çelik, Yusuf Çim ve Berk Atan da var. Eğlence ortamlarında beraber çok sayıda samimi fotoğrafları olan Dinçerler ile Daymaz, doğum günleri aynı olan Yusuf Çim ile Berk Atan’ın kutlamalarını da bu yıla kadar hep beraber organize ediyordu. Fakat aşk haberleri ortaya atıldıktan sonra ikilinin arasında ki dostluk bitti mi bilinmiyor.

Hande Erçel, Eski Sevgilisinin Arkadaşına Aşık Oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler