Ana SayfaDedikoduHande Doğandemir Yiğit Özşener’le Dudak Dudağa Yakalandı!

İlgili Postlar

Hande Doğandemir Yiğit Özşener’le Dudak Dudağa Yakalandı!

Mert Fırat’la uzun süredir sevgili olan Hande Doğandemir, oyuncu Yiğit Özşener’le dudak dudağa yakalandı! Geçtiğimiz ay, yetenekli oyuncular Mert Fırat ve Hande Doğandemir çifti ile ilgili, ayrılık iddiaları ortaya atılmıştı. Bu iddiaları yalanlayan ikili, ilişkilerinin devam ettiğini öne sürmüştü.

“Kaybedenler Kulübü Yolda” filminin oyuncuları Hande Doğandemir ile Yiğit Özşener’in, bir kulüpte dans edip eğlendikleri sırada, öpüşme görüntüleri yayınlandı. Uçankuş TV’de yayınlanan görüntüler, herkesi ve özellikle de oyuncuların hayranlarını şok etti.

Çekimlerine yeni başlanılan “Kaybedenler Kulübü Yolda” filminin oyuncuları geçtiğimiz gün filmin setinden çıkar çıkmaz, soluğu eğlence kulübünde almıştı. Haberde yer alan iddialara göre Mert Fırat’la halen ilişki yaşadığı bilinen Doğandemir, Yiğit Özşener ile öncesinde kimseden çekinmeden herkesin ortasında samimi bir şekilde dans etmeye başladı. Dansın sonrasında Özşener, Doğandemir’i yanaklarından tutarak dudaklarını dudaklarına götürdü. Doğandemir’in de bu hamleye karşılık verdiği gözlemlendi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler