Ana SayfaDedikoduHande Bermek: Murat ve Burcu arasında duygusal ya da cinsel birliktelik yok

İlgili Postlar

Hande Bermek: Murat ve Burcu arasında duygusal ya da cinsel birliktelik yok

Hande Bermek, son röportajında “Murat ve Burcu arasında duygusal ya da cinsel birliktelik yok. İkisinin arasındaki ilişki amca yeğen ilişkisi.” Dedi ve magazin gündemini alt üst edecek bir açıklama yaptı.

Yaz boyunca Murat Başoğlu ile yeğeni Burcu Başoğlu’nun bir ilişki yaşadığı konuşulmuştu. Murat Başoğlu ile yeğeni Burcu Başoğlu teknede müstehcen bir şekilde fotoğraflanmışlardı. Bu fotoğrafların ortaya çıkmasının ardından Murat Başoğlu ile eşi Hande Bermek ayrılma kararı alıp boşanmışlardı. Hande Bermek, Murat Başoğlu ile boşanmasının ardından ilk kez röportaj verdi.

“İKİSİNİN ARASINDA AMCA-YEĞEN İLİŞKİSİ VAR”

Posta gazetesine verdiği röportajında şok sözler söyleyen Hande Bermek, “Murat ile Burcu arasında romantik bir ilişki yok ikisinin arasında amca-yeğen ilişkisi var” diyerek ikilinin arasında bir cinsel ilişki olmadığını belirtti.

murat-basoglu-burcu-basoglu-teknede_1

Hande Bermek’e teknede çekilen müstehcen fotoğraflar sorulunca ise “Fotoğraflardaki tek bir kare Murat ve Burcu’ya ait diğerlerinin onlara ait olduğu şaibeli. Ben bu konuda bir şey demeyeceğim. Mahkeme karar verecek.” Diyerek o fotoğrafların da Murat Başoğlu ile Burcu Başoğlu’na ait olmadığını öne sürdü.

Murat Başoğlu’na güvendiğini söyleyen Hande Bermek, “Her hata insanlar için” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler