Ana SayfaKimdirHande Baladın Kimdir?

İlgili Postlar

Hande Baladın Kimdir?

Son projesiyle Orkid markasının yeni marka yüzü Eczacıbaşı Spor Kulübü ve A Milli Kadın Voleybol Takımımızın başarılı smaçörü Hande Baladın Kimdir? Hande Baladın Ne Zaman Doğdu? Hande Baladın Nerede Doğdu? Hande Baladın Kaç Yaşında? Hande Baladın Aslen Nereli? Hande Baladın Hangi Burç? Eczacıbaşı VitrA’nın altyapısından yetişen genç oyuncu Hande Baladın hakkında merak ettiğiniz tüm Detaylar Kimdir yazımızda. İşte Hande Baladın…

Hande Baladın Ne Zaman Doğdu? Hande Baladın Nerede Doğdu? Hande Baladın Kaç Yaşında?

1 Eylül 1997 yılında Kütahya ‘da dünyaya gelen Hande Baladın, 23 yaşındadır.

Hande Baladın Aslen Nereli? Hande Baladın Hangi Burç?

Hande Baladın Aslen Kütahyalıdır veBaşak burcudur.

Hande Baladın Kimdir?

Hande Baladın, Voleybol kariyerine Eczacıbaşı takımı ile başlamış hemen sonrasında ise Eczacıbaşı Vitra A takımında performansını sergilemeye devam etmiştir. 1 sezon boyunca Galatasaray Bayan Voleybol Takımında kiralık olarak devam eden Hande Baladın, ardından yeniden Eczacıbaşı’na geri dönmüştür.

Hande Baladın, bugüne kadar smaçör olarak sahada yer alırken CEV Avrupa Şampiyonlar Ligi 3.lüğü, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonluğu, CEV Avrupa Şampiyonlar Ligi 3.lüğü, CEV Kupası Şampiyonluğu gibi önemli işlerin altına imza atmıştır.

Öte yandan Hande Baladın, en iyi blokör olarak 2013 Gençler Avrupa Şampiyonasında seçilirlen, 2017 FIVB U23 dünya şampiyonasında ise en Değerli Oyuncu ve En iyi Smaçör olarak ilan edilmiştir.

Hande Baladın’ın mezun olduğu lise Sarıyer Doğa Koleji’dir. Günümüzde ise İstanbul Bilgi Üniversitesi Spor Yöneticiliği bölümünde, eğitim hayatı ile birlikte profesyonel voleybol kariyerini sürdürmektedir.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler