Ana SayfaÜnlülerHande Ataizi: Görgüsüzce alışveriş yaptım

İlgili Postlar

Hande Ataizi: Görgüsüzce alışveriş yaptım

Sunucu ve oyuncu Hande Ataizi, fazla kıyafetleri için bir ev tuttuğunu açıkladı. Ataizi, “Zamanında görgüsüzce alışveriş yaptım. Kendimi durduramadım. Mağaza görevlilerine bile istediklerini aldım. Birçok elbisemi vermeme rağmen, evimin en büyük odası kıyafetlerimle dolu ama artık alışverişe doydum” dedi

Dinç Aydoğdu ile aşk yaşayan sunucu Hande Ataizi, samimi açıklamalarda bulundu. YouTube’da yayınlanan ‘Bize Kaldı’ programına konuk olan Ataizi, fazla kıyafetleri için bir ev tuttuğunu ifade etti. Bilinmeyenlerini anlatan Hande Ataizi, konuyla ilgili şunları söyledi: Zamanında görgüsüzce alışveriş yaptım. Kendimi durduramadım. Mağaza görevlilerine bile istediklerini aldım. Birçok elbisemi vermeme rağmen, evimin en büyük odası kıyafetlerimle dolu ama artık alışverişe doydum. Şimdi mümkün mertebe evim için alışverişe çıkıyorum; çarşaf, tabak, vazo alıyorum. Şık olmak için ille de servet harcamama gerek olmadığını öğrendim. Kendine yakışanı bilmek gerek.

47 yaşındaki sunucu, “Okulda popüler miydin?” sorusu üzerine üniversite yıllarında yaşadığı sıkıntılı dönemi anlatmıştı.

Ataizi, şunları söylemişti:

Üniversitede biraz çekingendim, eziktim. Yıldız Kenter ders veriyordu. Çok akıllı bir kadındı. Benim o özgüvensizliğimi, mükemmeliyetçi olup da kıpırdayamama halimi gördü. Beni en arkadan parmak kaldırmayan olarak seçti ve çalıştırdı. Onun sayesinde kendime güvenimi kazandım. Ego mego bir yana, ‘Normal insan’ kategorisine Yıldız Kenter sayesinde geldim. Benim için en değerli eğiticilerden biridir dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler