Ana SayfaÜnlülerHaluk Levent, Telefonunu Getirene Elleriyle Menemen Yapacak

İlgili Postlar

Haluk Levent, Telefonunu Getirene Elleriyle Menemen Yapacak

 

Haluk Levent, New York’taki konseri için ABD’ye gitmeden önce telefonunu otomobilde unuttu. Levent, sosyal medya hesabından yaptığı ilginç duyuruyla, New York’a uçacaklar arasından telefonunu kendisine teslim edecek kişiye menemen yapacağını söyledi.

 

Haluk Levent’ten Sıra Dışı Yardım İsteği

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, New York’taki konseri için ABD’ye uçmadan önce telefonunu otomobilde unuttu. Levent, sosyal medya hesabından yaptığı ilginç duyuruyla New York’a uçacaklar arasından telefonunu kendisine getirecek kişiyi önce konserinde ağırlayacağı sonra da ona menemen yapacağını söyledi.

Haluk Levent, telefonuyla ilgili yardım çağrısını şöyle ifade etti; “Arkadaşlar, 2 saat önce başıma bir olay geldi. Bunu sizinle paylaşmak istedim. Bu akşam New York’ta konserim var. Ben havalimanında check-in işlemimi yaptıktan sonra yanımda telefonumun olmadığını gördüm. Arabamda kalmış telefonum. Şoförüm de fark etmemiş ki o da evine gitmiş. Konseri iptal etmemek adına telefonsuz uçmak zorundaydım. Bu tiviti yan koltuğumda oturan sevgili Bülent Çeçen sayesinde yazdım.

Haluk Levent, New York'taki konseri için ABD'ye gitmeden önce telefonunu otomobilde unuttu. Levent, sosyal medya hesabından yaptığı ilginç duyuruyla, New York'a uçacaklar arasından telefonunu kendisine teslim edecek kişiye menemen yapacağını söyedi.  

Kısaca bugün kimse bana ulaşamayabilir. Bugün THY 15.10 saat uçağıyla New York’a uçacak bir yolcu arkadaş varsa ve bu tiviti okuyorsa buraya yazsın. Ona ulaşayım. Telefonumu getirsin istiyorum. Hatta bu akşam konserimin misafiri de olsun. Hatta ona menemen yaparım.”

Haluk Levent Sözünü Tuttu!

12 Ocak’ta Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir’in ailesinin evi, 6 Şubat’ta meydana gelen depremde yıkıldı.

Konteyner kentte kalan şehit ailesinin zor ısındıkları için çadır kente geçiş yapmayı tercih ettiği bilgisi elimize ulaştı. Bu nedenden dolayı Haluk Levent de konserinden elde edilen gelirle Müslüm Özdemir’in ailesine ev alacaklarını söylemişti:

“Şehit Müslüm Özdemir’in ailesinin ev hakkı mevcuttur. Bu konuda Kahramanmaraş Valimiz Sayın Mükerrem Ünlüer bizleri aydınlatan konuşma yaptı. Ama bizler de bir ucundan tutmalıyız diye düşündük. Bursa konserimin geliri ve Hasan Can Kaya’nın bir gösteri geliriyle birlikte haftaya şehit annemize bir ev alacağız.” dedi.

Haluk Levent, New York'taki konseri için ABD'ye gitmeden önce telefonunu otomobilde unuttu. Levent, sosyal medya hesabından yaptığı ilginç duyuruyla, New York'a uçacaklar arasından telefonunu kendisine teslim edecek kişiye menemen yapacağını söyedi.  

Haluk Levent şehit Müslüm Özdemir’in ailesine 2+1 dairenin anahtarının teslimini gerçekleştirdi. Sanatçı, evin eşyalarını da Melek Mosso’nun karşılayacağını söyleyerek şu sözleri ifade etti:

“Kahramanmaraş 12 Şubat ilçesi Tekerek Caddesi’nde 2+1 dairenin tapusunu alarak yeni yapılmış evi teslim ettik. Deprem yönetmeliği evraklarını inceleyip teslimi gerçekleştirdik. 3 gün içerisinde eve yerleşmiş olacaklardır. Bölgede AHBAP gönüllülerine ve bu konuda desteğini esirgemeyen Kahramanmaraş Valimiz sayın Mükerrem Ünlüler’e, ‘Nasıl destek olabilirim?’ diye yazan sanatçı, oyuncu ve spor dünyasından her arkadaşıma, güzel bir indirim yapan ev sahibine, emlak komisyonu almayan emlakçımız Taner Barışık’a, ev için tek tek teşekkürü borç bilirim.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler