Ana SayfaÜnlülerHaluk Levent, sokak ortasında köpeğe sarılıp uyuyan çocuğun dramını anlattı

İlgili Postlar

Haluk Levent, sokak ortasında köpeğe sarılıp uyuyan çocuğun dramını anlattı

Ünlü şarkıcı ve AHBAP’ın kurucusu Haluk Levent, Beşiktaş’ta sokak ortasında köpeğe sarılıp uyuyan küçük çocuk için kolları sıvadı. Çocuğa ulaşan Levent, onun Suriye’den geldiğini ve amcası tarafından terk edildiğini açıkladı. Küçük çocuğun dramını anlatan Haluk Levent, herkesin yüreğini dağladı. Detaylar haberimizde…

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada çokça paylaşılan Beşiktaş’ta sokak ortasında yerde bir sokak köpeğine sarılıp uyuyan küçük çocuğun acı dolu hayatına ünlü şarkıcı Haluk Levent dokundu.

Anadolu Halk ve Barış Platformu’nun (AHBAP) kurucusu Haluk Levent, küçük çocuğa ulaşarak çocuğun dram dolu hayatını öğrendi. Twitter hesabı üzerinden küçük çocuğun acılarla dolu hayat hikayesini anlatan Levent şu sözleri yazdı:

Çocuğa ‘İstanbul AHBAP’ ekibi bugün ulaştı. Suriye’den gelmiş, amcası terk etmiş, kimsesi yok. Elimizden ne geliyorsa yaptık ama yeterli değil. Bu çocuğumuz gibi yüzlercesi parklarda bahçelerde yaşıyor. Hükümetin acil bir şekilde olaya el atması gerekiyor en azından kış gelmeden. Burada şu anda hükümet eleştirisi v.s. yapmak yarar getirmiyor. Sadece bir an önce davranılmalı yoksa çok çocuğumuzu kaybedebiliriz.
‘AHBAP’ın gücünün olmamasından değil yüzbinlerce çocuğa ‘yeterli değiliz’ acil önlem alınmalı diyorum. Acilen mülteci planlaması yapılmalı ve yürürlüğe konmalı. Suriyeli çocuklar sokaklarda büyüyor ve bu yarınlarda sağlıksız durumlar yaratabilir.”

Ünlü şarkıcı, paylaşımı ile küçük çocuk ve benzeri hayat hikayeleri olanlara yardım eli uzatılmasını istedi.

İşte Haluk Levent’in yürekleri dağlayan o paylaşımından bir bölüm:

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler