Ana SayfaÜnlülerHaluk Levent İsyan Etti!: "Bulun artık şu tedaviyi!"

İlgili Postlar

Haluk Levent İsyan Etti!: “Bulun artık şu tedaviyi!”

Destekleriyle herkesin takdirini topluyor

Şarkıcı ve AHBAP derneğinin kurucusu olan Haluk Levent, yaptığı yardımlar ve toplumsal sorumluluk çalışmalarıyla bilinmekte. Ünlü şarkıcı orman yangınlarının başladığı günden bu yana desteklerini esirgemiyor. Bununla birlikte sosyal medyayı aktif kullanan ünlü sanatçı birçok ünlüden gelen desteği paylaşıyor.Helikopter kiralayacak olan Haluk Levent'ten eleştirilere yanıt: “Vay  arkadaş, devletle karşılaştırılıyoruz”

Bu sefer kendisi için yardım istiyor

Birçok konuda desteğini esirgemeyen Haluk Levent bu sefer de kendisi için yardım isteyerek, kollarında ve diz kapaklarında egzama ve sedef hastalığına benzer bir hastalık başladığını belirterek, tedavi olmak istediğini dile getirdi.

“Vücuduma yayılmadan tedavi olmak istiyorum.”

Orman yangınlarının başladığı 28 Temmuz tarihinden bu yana AHBAP derneği ile birlikte çalışarak, desteklerini sürdürüyor. Ünlü sanatçı geçtiğimiz günlerde helikopter kiraladığını duyurarak, birçok ünlü isimden aldığı desteği paylaştı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kollarında ve diz kapaklarında sedef hastalığının başladığını duyurdu. Bundan dolayı hastalık yayılmadan tedavi ettirmek istediğini dile getirdi.

Haluk Levent bu kez kendisi için yardım istedi: Bulun şu tedaviyi - Son  Dakika Magazin

“Haydi şimdi sıra sizde”

Haluk Levent bu durumun 1 senedir devam ettiğini ve uyguladığı tedaviden sonuç almadığını belirterek, artık çözüm bulmak istediğini söyleyerek, sevenlerinden “Haydi şimdi sıra sizde, bulun artık şu tedaviyi” cümleleriyle yardım istedi.

Ünlü şarkıcı yardım isteğini şu cümlelerle paylaştı: “Şu anda kollarımda ve ayak diz kapaklarımda egzama-sedef benzeri bir şey var. Vücuduma yayılmadan tedavisini yaptırmak istiyorum. Bir türlü olmadı. Bir yerlere gittim merhemler fayda etmedi. Hadi şimdi sıra sizde. Bulun şu tedaviyi. Kaşınıyor yaa, 1 yıldır kaşınıyor mübarek”

İmdadına Demet Akalın Yetişti!

Haluk Levent’in yardım isteğine yorum yapan Demet Akalın “Aratıyorum seni Haluk’um. Hülya hanım seni arayacak, çözer eczacı” yorumuyla Haluk Levent’in imdadına yetişti.  Haluk Levent, Demet Akalın’ın yönlendirdiği eczacının kendisiyle iletişime geçtiğini belirterek, Demet Akalın’a teşekkürlerini sundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler