Ana SayfaÜnlülerHaluk Levent 'den 'Para' Açıklaması!...

İlgili Postlar

Haluk Levent ‘den ‘Para’ Açıklaması!…

Haluk Levent ‘den Para açıklaması geldi. Ahbap Derneği’nin kurucusu ve başkanı olan ünlü isim, ” Sizin paranız benim namusum!” diyerek devam etti. İşte o açıklama…

Haluk Levent Veryansın Etti: “Bu Kadar Bağış Topladık Fiyat Söyleyin”…

Haluk Levent ‘den ‘Para’ Açıklaması!…

Daha önceki günlerde bugün akşam saat 22.00 ‘de bir açıklama yapacağını sosyal medya hesaplarından duyuran Ahbap Derneği ‘nin kurucusu ve başkanı Haluk Levent açıklamasını spekülasyonlardan dolayı öne çekti…

“Herkes Toplanan Bağışlara El Konulacağını Sandılar…”

Sosyal medya hesabı Twitter’dan açıklama yapan Haluk Levent, “O kadar çok spekülasyon yapıldı ki herkes ama herkes toplanan bağışlara el konulacağını, Kızılay ’a ya da Afad ‘a aktaracağımı yazıp çiziyor. Olay daha çok büyümesin diye açıklamamı erkenden yapayım dedim” ifadelerini kullandı.

Haluk Levent Kimdir?

“Toki İle Görüştüm Acil Konut Yaptıracağız!”

“Açıklayacağım durumdan önce şunu söyleyeyim. Sizin paranız benim namusum! Hiç kimseye kuruluşa vermem! Veremem! Kimse de benden istemedi! Şu an yüzbinlerce insan evsiz donuyor. İlk iş TOKİ ile görüştüm. Acil konut yaptıracağız! Açıklayacağım konu şuydu: Son 2 günde bazı işgüzarların sahada AHBAP faaliyetlerinin çalışmalarını aksatmaya yönelik girişimleri olduğunu gördük. Tıkanma noktasına gelmiştik. Dünden beri ilgili yerlere onları şikayetimizi belirttik. Sağ olsun yetkililer olayı çözdüler. Sahadayız”

İşimizin Başındayız…”

…..İşimizin başındayız. Daha önce açıkladığımız planları harfiyen uygulayacağız. Bu bütçenin biraz daha fazla miktarı tekrar bağış olarak gelince acil eylem planımıza geçtik ve evi yıkılmış canlarımıza konut yaptırmaya karar verdik! Bilginize….”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler