Ana SayfaDedikoduHaluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi aşkı görüntülendi!

İlgili Postlar

Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi aşkı görüntülendi!

Ünlü oyuncu Zerrin Tekindor ile ayrıldıktan sonra eski eşi Aşkın Nur Yengi ile aşk yaşamaya başladığı konuşulan Haluk Bilginer havaalanında Aşkın Nur Yengi ile birlikte görüntülendi. Birlikte tatile giden ikili, habercilerin objektifinden kaçamadı. Detaylar haberimizde…

Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi, altı yıllık ayrılığın ardından yeniden bir araya geldikleri konuşulurken birlikte görüntülendiler.

Haluk Bilginer’in Zerrin Tekindor ile olan ilişkisini noktalamasının ardından eski eşi Aşkın Nur Yengi ile yeniden aşk yaşamaya başladığı iddiaları ortaya atılmıştı. Bu dedikodular, Aikın Nur Yengi’nin Haluk Bilginer ile evlenirken kendisine taktığı 300 bin lira değerindeki yüzüğü yeniden takmaya başlaması ile kuvvetlenmişti. Ancak, Bilginer ve Yengi dedikodulara rağmen konu hakkında hiçbir açıklama yapmadı.

Aşk dedikodularının ardından Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer ilk kez birlikte görüntülendi. İkili, kızları Nalı ile birlikte havaalanında tatile giderken habercilerin objektifine yakalandı. Miami’ye giden ikilinin barışmalarını ve kızları Nazlı’nın karnesini kutlamak için tatile çıktıkları iddia ediliyor.

Aşk haberleri hakkındaki soruları yanıtsız bırakan çiftin, bayrama kadar Miami’de tatil yapacakları öğrenildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler