Ana SayfaDizilerHaluk Bilgiler Kara Yazı İle Yeniden Ekranlara Geliyor!

İlgili Postlar

Haluk Bilgiler Kara Yazı İle Yeniden Ekranlara Geliyor!

Uzun zamandan beri televizyon ekranlarında görülmeyen Haluk Bilginer’in yeni bir proje ile ekranlara döneceği belirtildi.

Haluk Bilginer için yapılan resmi açıklamalarda, Kara Yazı adı verilen yeni bir diziyle oyuncunun ekranlara tekrar döneceği, dizide Oğuz Karahan karakterini canlandıracağı belirtildi. Kanal D’nin uzun zamandan beri konuşulan iddialı projelerinden birisi olan Kara Yazı için detaylar giderek netleşmeye başladı.

Dark Story; Sema Ergenekon – Eylem Canpolat yapımcılığında ekrana gelecek dizi konusunun yanı sıra oyuncularıyla da oldukça dikkat çekiyor. Yapılan açıklamalarda oyuncular arasında yer alan Haluk Bilginer izleyenler de şimdiden heyecan yaratmayı başarmış durumda. Yapılan açıklamalarda Usta oyuncuların yanı sıra yeni oyunculara da dizide yer verileceği belirtildi. Bu bakımdan son dönemlerde sıklıkla görmeye alışkın olduğumuz yeni oyuncular Kara Yazı dizisi ile birlikte ekranlara MERHABA diyecek.

Kara Yazı Dizisinin Konusu Ne?

Dizi ile ilgili yapılan açıklamalarda dizide Yaren ve Mehmet adı verilen karakterlerin başından geçen olayların aktarılacağı belirtildi. Haluk Bilginer dizinin ana karakterlerinden olan Mehmet’in babası rolünde karşımıza çıkacak ve Oğuz Karahan karakterini canlandıracak. Dizinin genel bir özeti ve konusu ise şu şekilde;

Oğuz Karahan, sevgisiz bir şekilde büyüdüğü gibi Mehmet ve Elif’i de bu şekilde büyütmeye çalışır. Öfke kontrolü konusunda sorunlar yaşayan Oğuz Karahan, sık sık şiddete başvurduğu için çocukları ile arasındaki uçurum giderek açılır. Çok büyük servetleri olmasına rağmen sevgisiz bir şekilde büyüyen çocuklar, bu zenginlikten mutlu olmaz ve mutluluğu ev dışında arar. Aynı zamanda itibarına çok önem veren Oğuz Karahan, bu konuda çocuklarına hiçbir şekilde taviz vermez.

Farklı hikayesi ve usta oyuncular ile ekrana gelecek olan Kara Yazı’nın bu alanda ne kadar başarılı olacağı da oldukça merak ediliyor. Kanalda başlayacak olan dizi oldukça ilgi uyandırmayı başarmış durumda.

Yakında Kanal D’de Yayınlanacak!

Kara Yazı adlı dizi için şu ana kadar net bir yayın tarihi belirtilmedi. Önümüzdeki haftalar içinde dizinin yeni bölümü ile ne zaman ekranlarda olacağının açıklanması bekleniyor. Dizide Haluk Bilginer’in dışında yakından tanınan Emre Kınay, Zeynep Çamcı yer alacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler