Ana SayfaDizilerHalka Dizisi Geri Sayıma Başladı!

İlgili Postlar

Halka Dizisi Geri Sayıma Başladı!

Halka dizisi geri sayıma başladı! TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak yeni dizi Halka, geri sayıma geçti. Dizilerin 3 haftalık tatile girdiği dönemde ilk bölümüyle ekrana gelecek olan diziden, tüm set ekibi çok umutlu. Merakla beklenen yeni dizinin ilk bölümü ne zaman yayınlanacak? Halka dizisinde kimler rol alıyor? İddialı bir yapım olan dizinin konusu nedir? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

13 Ocak 2019 Reyting Sonuçları Açıklandı! Elimi Bırakma mı? Fox Ana Haber Hafta Sonu mu?

Halka dizisi geri sayıma başladı!

Halka dizisi geri sayıma başladı! TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak Halka dizisi, geri sayıma başladı.

Yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk’ün oturduğu Halka dizisinde, senaryoyu Aziz Tuna ve Ali Demirel kaleme alıyor.

Halka dizisi yayınlanan afişi ile dikkat çekti.
Halka dizisi yayınlanan afişi ile dikkat çekti.

Halka Dizisi Oyuncu Kadrosu

Başarılı oyuncular yer alıyor

Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Hazal Subaşı, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Erdal Yıldız, Umut Karadağ, Burak Sergen, Funda İlhan, Dilan Telkök, Şehsuvar Aktaş ve Serhat Midyat gibi başarılı oyuncuların yer aldığı kadro, yayınlanan tanıtım videoları ile heyecan yaratmayı başardı.

Polisiye dalında orijinal bir hikaye yaratıldığı söylenen dizide, Halka isimli bir suç örgütü ve bu örgütün etkilediği hayatların hikayesinin anlatılıyor.

Halka dizisinin konusu

Mafyanın, paranın ve entrikanın konuşulduğu karanlık dünyayı yıkmaya çalışan Cihangir ve Kaan Karabulut’un mücadelesini konu alıyor. Halka isimli bir suç örgütü ve bu örgütün etkilediği hayatların hikayesinin anlatılacak.

Yayınlanan tanıtım filmleriyle izleyicide büyük bir heyecan dalgası yaratan Halka dizisi, 15 Ocak Salı (Yarın) akşam saat 20:00’de ilk bölümüyle izleyici karşısında olacak.

Dizinin ilk bölümünde neler yaşanacak?

Kaan Karabulut, bir süre önce tuzağa düşürülmüş ve hapis cezası almıştır. O gün Kaan’a, nereden geldiği belli olmayan kırmızı bir zarf ulaşır. Bu kırmızı zarfın içinde, Kaan’ın babasının cinayetini gösteren dijital kayıtlar vardır. Polis Kaan’a bir teklifte bulunur. Eski bir kabadayı olan İlhan Tepeli’nin yanında çalışan Kaan, polise bilgi verirse hem özgür kalacak hem de babasının katillerinin yakalanmasını sağlayabilecektir. Kaan kararsız kalır. Cihangir, İlhan Tepeli’nin oğludur. Babası ile çalışmaktadır. İki genç adamın yolları, Halka adlı şebekenin tekinsiz dünyasında kesişir.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler