Ana SayfaDedikoduHakan Ural, Canlı Yayında Kendisine "Lan" Denilince Çılgına Döndü

İlgili Postlar

Hakan Ural, Canlı Yayında Kendisine “Lan” Denilince Çılgına Döndü

Hakan Ural, Canlı Yayında Kendisine “Lan” Denilince Çılgına Döndü

‘Aramızda Kalmasın’ programında Salih Keçeci’nin kendisine “lan” diye hitap etmesi Hakan Ural’ı çıldırttı. Programda gerginlik büyüyünce reklam arasına gidildi. Tv8 ekranının magazin olaylarını sunup,yorumladığı Aramızda Kalmasın programında olay çıktı.Sabah yayınlanan bölümde Hakan Ural ve Salih Keçeci birbirine girdi.

Tuba Büyüksün Gerginliği

Magazin olaylarını masaya yatıran programda sıra Tuba Büyüküstün konusuna geldi.Tuba Büyüküstün önceki gün Emirgan’da adının aşk dedikodularına karıştığı işletmeci Umut Evirgen ile görüntülendi. Bunun üzerine Evirgen’in korumaları muhabirin fotoğraf makinesini silah zoruyla gasp etti. Bu olayın yorumlanması beklenirken Hakan Ural ve Salih Keçeci arasında gerginlik patlak verdi.

“Daha Ne Diyeyim Lan?”

Hakan Ural’ın “Adamlar silah çekmiş. Onları eleştirsene” sözlerine Salih Keçeci’nin “Daha ne diyeyim lan?” şeklinde karşılık vermesi bir anda ortamı gerdi. Keçeci’nin bu çıkışına bir hayli sinirlendiği gözlenen Ural, “Lan deme ben. Anlamam ben lan falan. Sevmem o işi. Lan falan yok. Şimdi dön o tarafa konuş” sözleriyle tepkisini dile getirdi.Ortalık bir anda karışınca program reklam vermek zorunda kaldı.

Hakan Ural, Canlı Yayında Kendisine “Lan” Denilince Çılgına Döndü

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler