Ana SayfaKimdirHakan Kaan Açıkgöz Kimdir?

İlgili Postlar

Hakan Kaan Açıkgöz Kimdir?

Instagram’ın yıldızı parlayan fenomenlerinden bir tanesi olan videolarında ”Merhaba Instagram/YouTube takipçilerim evet, yine ben!” ile daha girişte izleyenlerde tebessüm bırakan Instagram’da ”Hakan Kaan” hesabında hesabı takipçilerini güldürmeyi başaran sosyal medyaya renk katan fenomeni Hakan Kaan Açıkgöz Kimdir? Hakan Kaan Açıkgöz Kaç Yaşında? Hakan Kaan Açıkgöz Aslen Nereli? Hakan Kaan Açıkgöz Hangi Burç? Hakan Kaan Açıkgöz hakkında merak ettikleriniz ve tüm detaylar haberimizde…




Bugün Doğan Ünlüler

Hakan Kaan Açıkgöz Kaç Yaşında? Hakan Kaan Açıkgöz Aslen Nereli? Hakan Kaan Açıkgöz Hangi Burç?

23 Temmuz 1990 yılında İstanbul’da doğan Hakan Kaan Açıkgöz şu an 28 yaşında. Aslen Erzurumlu olan Instagram fenomeni aslan burcu.

Hakan Kaan Açıkgöz Kimdir?

Youtube hesabında 279 bin, Instagram hesabında 381 bin takipçi bulunan Hakan Kaan Açıkgöz 15 yıl yurt dışında Suudi Arabistan’da yaşadı. 2010 yılında Türkiye’ye dönen Hakan Kaan Açıkgöz İstanbul Aydın Üniversitesi elektrik-elektronik mühendisliği bölümünü bitirdi. Şu an genç bir girişimci mühendis olarak sosyal medyadan ve internetten para kazanan genç bir girişimci.

Sosyal medyayı insanlarla iletişime geçmek için bir araç olarak gören Instagram fenomeni Hakan Kaan Açıkgöz internet ile henüz 9-10 yaşlarındayken aklından geçenleri not aldığı bir nevi günlük gibi kullandığı web sitesini oluşturarak aktif olarak kullanmaya başladı. Bir süre sonra yazmayı kendine yeterli görmeyerek hazırladığı içerikleri video olarak sunarak farklılık yaratmayı başardı.

“Bir fenomenin başarılı olabilmesi için gerekli olan en önemli özellik yaratıcı olması çünkü işinizi yaparken içerikleriniz tamamen sizin hayal gücünüzle sınırlı.” felsefesini benimseyen Instagram fenomeni Hakan Kaan Açıkgöz ürettiği içeriklerle büyük bir kitlenin dikkatini çekmeyi başarmış durumda.

Ürettiği video içerikte hep aynı tişörtü giyen ve videolarına ”Merhaba Instagram/YouTube takipçilerim evet, yine ben!” diyerek başlayan Hakan Kaan Açıkgöz aynı tişörtü giymesini izleyicilerinin akıllarında yer etmesi, ilginin başka yere dağılmaması, “Bugün ne giymiş?” sorularının videodaki espriyi gölgelememesi ve odağının kaymaması için tercih ettiğini söylerken her seferinde bugün ne giysem derdinden de kurtulduğu eklemeyi ihmal etmiyor.

Eğlenceli ve sempatik bir karaktere sahip olan Instagram fenomeni Hakan Kaan Açıkgöz çektiği videolardaki güleç tavırlarıyla akıllarda yer etmiş durumda.

Hakan Kaan Açıkgöz Sosyal Medya Hesapları

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler