Ana SayfaÜnlülerHadise'ye haciz üstüne haciz!

İlgili Postlar

Hadise’ye haciz üstüne haciz!

Hadise’ye ikinci kez haciz şoku! Ablası Hülya Açıkgöz’ün aldığı otomobilin 200 bin liralık borcunu ödemediği gerçekçesiyle haciz şoku yaşayan ünlü şarkıcı, şimdi de Bodrum’da işlettiği plajın mülk sahibine olan borcunu ödemediği gerekçesiyle ikinci defa haciz şoku yaşadı. Beklenen açıklama sonunda geldi. Detaylar haberimizde…

Hadise’den, “Bacaklar Roberto Carlos gibi” diyen Ebru Şancı’ya şok yanıt!

Hadise, uçan kuşa borçlu mu?

Ünlü şarkıcı Hadise, son zamanlarda maddi sıkıntı yaşadığı iddiaları ile gündeme geliyordu. Hatta, Bodrum’daki plajından terzisine kadar borçlu olduğu iddia edilmişti. İddiaların ardından, Akaretler’de bulunan ofisine haciz memurlarının gelmesi ile büyük bir şok yaşadı. Hadise, Bodrum’daki ‘La Plaj’ isimli beach club’ü belediye ekipleri tarafından ruhsatsız olduğu gerekçesi ile yıkılınca sıkıntılı günler yaşamaya başladığı haberlerine konu olmuştu. Hadise’den bir açıklama yapması beklenirken, onun yerine ablası Hülya Açıkgöz’den açıklama geldi.

Hadise kimdir?

Tehditle senet imzalattılar

Hadise’nin kardeşi Hülya Açıkgöz, Bodrum’daki plajla Hadise’nin hiçbir ilgisinin bulunmadığını ifade ederek, “Kardeşim, plajda sadece sahne bedeli karşılığında konser vermiştir.” dedi. Ayrıca, Bodrum’daki plajın mülk sahibine hiçbir borcu olmadığını dile getirdi ve “2017 yazında işletmemde tehditler altında zorla senet imzalatıldığının haberi neden yapılmıyor?” dedi.

İnsanların ekmeğiyle oynayanların Allah yanına kar bırakmaz

Devletin ve polisin yanında olmadığını iddia eden Hülya Açıkgöz, “La Plaj’ı bu sene açmama kararı aldım. Onlarca ekmek yiyen insanın ekmeği ile oynayanların Allah yanına kar bırakmaz! Ben tehditlere boyun eğmem! Allah’tan başka da kimseye ihtiyaç duymam.” diye konuştu.

Ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz haftalarda Türkiye’de para kazanmasına rağmen Türkiye’de hiçbir yatırım yapmadığı, kazandığı paraları Belçika ve Amerika’da yatırım yaparak değerlendirdiği şeklindeki haberler ile gündeme gelmişti. Hadise, son zamanlarda maddi sıkıntı mı yaşıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler