Ana SayfaÜnlülerHadise'nin Kuaförüyle Yataktaki Videosuna Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor!

İlgili Postlar

Hadise’nin Kuaförüyle Yataktaki Videosuna Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor!

Türkiye’nin sevilerek izlenen ‘O ses Türkiye’ yarışmasının jüri üyesi şarkıcı Hadise, sosyal medyada paylaştığı video ile Magazin Haberleri gündeminde bomba etkisi yarattı. Ünlü şarkıcının kuaförü ile üstünde bornoz varken çektiği videoya gelen tepkiler çoğalıyor. Detaylar Haberimizde..

Hadise’den Dikkat Çekici Paylaşım!

Hadise’nin Kuaförüyle Yatakta Hopladığı Videosuna Tepkiler Artıyor!

Aile hayatında karanlık günleri atlatmaya çalışan ünlü şarkıcı Hadise, son dönemde sosyal medya hesabından yaptığı çappıcı paylaşımları ile tüm dikkatleri üzerine çeker oldu. En sonki paylaşımıyla Şarkıcı Hadise, geçen yıl Bostancı gösteri Merkezinde verdiği konserin görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşmış ve  dans videosunun hemen altına ‘Hayatına böyle girsem ne yapabilirsin ki?’ notuyla kafaları iyice karıştırmayı başarmıştı. Çok geçmeden Ünlü şarkıcının kuaförü ile üstünde bornoz varken yatakta zıpladığıı video eleştiri bombardımanına tutuldu.

Bornozuyla Yatakta Hopladılar!

Şimdi ise Şarkıcı Hadise’nin Instagram Story’sinde paylaştığı video olay oldu. Bornozluyken kuaförü Sait Ersan’ın kucağında yatakta hopladığı video ile takipçilerini şaşkına uğratan hadise görüntülerde oldukça neşeliydi. Sosyal medyadaki paylaşımları ve sözleriyle gündemden düşmeyen şarkıcı Hadise, bu defa takipçileri tarafından eleştiri bombardımanına uğradı.

Hadise kimdir?

“Yazık Allah Akıl Fikir Versin”

Şarkıcı Hadise’nin videosunun hemen altına; “Yok artık ne kadar kötü bir görüntü”, “Yazık Allah akıl fikir versin” gibi ifadelerde negatif yorumlar yapıldığı görüldü.

Daha önce tepki aldığı paylaşımlarına yapılan eleştiriler sonrası konu hakkında açıklık getiren Hadise, bu paylaşımı içinde açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu oldu..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler