Ana SayfaÜnlülerHadise'nin aile krizi büyüdü. Kardeşi Derya Açıkgöz işinden oldu!

İlgili Postlar

Hadise’nin aile krizi büyüdü. Kardeşi Derya Açıkgöz işinden oldu!

Hadise’nin aile krizi büyüdü. Kardeşi Derya Açıkgöz işinden oldu! Ünlü şarkıcı Hadise’nin annesinin intihar girişiminin ardından yaşanan gerginlikler hız kesmeden devam ediyor. Kardeşler arasında yaşanan olayların ardından Hadise’nin modacı kardeşi Derya Açıkgöz de işinden oldu. Detaylar haberimizde…

Hadise Psikolojik Destek Mi Alıyor?

Hadise’nin ailesi dağılma noktasına geldi

Ünlü şarkıcı Hadise’nin annesi Gülnihal Açıkgöz’ün intihar girişiminin ardından, ailenin yaşadığı kriz hız kesmeden devam ediyor. Açıkgöz ailesi, anne Gülnihal Açıkgöz’ün intihar girişiminin ardından adeta dağılma noktasına geldi.

Hadise kimdir?

Hadise, ablası Hülya Açıkgöz’ü mahkemeye verdi

Geçtiğimiz günlerde Hadise ve ablası Hülya Açıkgöz’ün arasındaki iş ilişkisi sona ermişti. Olaylar bununla da sınırlı kalmadı ve Hadise, ablası Hülya Açıkgöz’ü mahkemeye verdi. Kiplerinde ve konserlerinde ablası Hülya Açıkgöz ile birlikte çalışan Hadise, ablasının kendisi üzerinden haksız maddi kazanç elde ettiğini iddia ederek mahkemeye başvurdu. Hadise, ablasının kendi adını kullanarak reklamını yapması ile kendisi üzerinden elde ettiği maddi varlıkları geri almayı talep ederek mahkemeye başvurdu. Hülya Açıkgöz, kardeşi Hadise ile iş ilişkisini sonlandırdıkları haberlerinin ardından “Artık birlikte çalışmayacağımız doğru değil. Bunlar dedikodu. Dedikodular yalandır. Böyle bir durum yok aramızda. Olaydan sonra bu iş konusunu konuşmadık hiç.” diye açıklama yapmıştı. Hatta, aralarının bozulduğu ve sosyal medya hesabından birlikte fotoğraflarını silmesi ile ilgili “Adı üstünde benim profilim. İstediğim fotoğrafları siler eklerim. Doğru değil mi? Ruhen yeni bir sayfaya ihtiyaç vardı sanırım. Büyük bir şey aranmasın arkasında.” demişti.

Derya Açıkgöz koleksiyonunu tamamlayamadı

Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz ile yaşadığı gerginliğin ardından, kardeşi Derya Açıkgöz’ün de işlerinde problem yaşadığı duyuldu. Hadise’nin stil danışmanlığı için birlikte çalıştığı, ancak iş ilişkisini sonlandırdığı kardeşi Derya Açıkgöz, Amsterdam’daki B Fashion Academy’de moda tasarımı eğitimi almıştı. 2016 yılında “Mirror” adlı koleksiyonuyla Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’a katılmış, bu yıl da katılmayı istemişti. Ancak, Derya Açıkgöz’ün, hem annesi Gülnihal Açıkgöz’ün intihara teşebbüsü sonrası aile içinde yaşadıkları sorunlar, hem de bazı mali sıkıntılar nedeniyle koleksiyonunu tamamlayamadığı için etkinliğe katılamayacağı iddia edildi.

Hadise’nin yeni stil danışmanı kim oldu?

Hadise’nin, kardeşi Derya Açıkgöz ile çalışmayı bıraktıktan sonra stil danışmanlığını yapması için Melis Ağazat’la anlaştığı iddia edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler