Ana SayfaDedikoduHadise'den Sevgilisine Göz Dağı!

İlgili Postlar

Hadise’den Sevgilisine Göz Dağı!

Hadise, Sevgilisine Gözdağı Verdi: Aldatsın da Göreyim

Hülya Avşar’ın “Erkekler arada bir eşlerine çaktırmadan çapkınlık yapmak zorunda. O zaman evlilikleri yürür ve bir yastıkta yaşlanabilirler” sözleri gündeme bomba gibi oturmuştu. Bir çok ünlü isim, Avşar kızının o sözlerini sert bir şekilde eleştirmişti. Bu isimler arasına Hadise de katıldı.

“Aldatsın Da Göreyim”

Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen fakat bunlar sadece iddia olarak kalan,kimseyle el ele görüntülenmeyen Hadise yalnız olmadığını söyledi fakat muhabir arkadaşlara yakalayamazsınız diye de bir iddiada bulundu.Hadise, verdiği bir röportajda “Yalnız mısınız?” sorusuna, “Hayır yalnız değilim, çok mutluyum ama beni kolay kolay biriyle el ele göremezsiniz” diyerek cevap verdi.

Sözlerine “Evliliğe inanıyorum boşanmalar beni korkutmuyor” diye devam eden güzel şarkıcı, Hülya Avşar’ın “Erkekler arada bir eşlerine çaktırmadan çapkınlık yapmak zorunda. O zaman evlilikleri yürür ve bir yastıkta yaşlanabilirler” sözleriyle ilgili “Aldatsın da göreyim” diyerek hayatındaki kişiye gönderme yaptı.Ünlü şarkıcının ismi son dönemlerde, eski sevgilisi Hakan Sabancı’yla anılıyor.

Hadise'den Sevgilisine Göz Dağı!
Hadise’den Sevgilisine Göz Dağı!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler