Ana SayfaÜnlülerHadise'de ki ani değişimin sebebi ne?

İlgili Postlar

Hadise’de ki ani değişimin sebebi ne?

Şarkıcı Hadise geçtiğimiz günlerde akşam saatlerinde arkadaş grubuyla birlikte Zorlu Center çıkışı görüntülendi. Hadise görenleri şaşırttı! Bir hayli kilo verdiği görülen ve saç rengini sarı renge çeviren Hadise gazetecilere kendisindeki değişiminin sebebini açıklarken yüzü oldukça dikkat çekiyordu. [irp]

“Kilo alıp verme sorunum…”

Ünlü şarkıcı Hadise bugünlerde O Ses Türkiye’de jüri koltuğuna oturduğu TV8’de yayınlanan programla göz önüne geliyor. Geçtiğimiz günlerde akşam saatlerinde arkadaş grubuyla birlikte Zorlu Center çıkışı Hadise gazetecilere yaptığı açıklamada: “Özüme döndüm. Kilo alıp verme sorunum tüm kadınlarda olduğu gibi” dedi.

‘Estetik yaptırmadım’ demem”

Dudaklarını estetik operasyon yaptığım şişirttiği gözlenen Hadise, muhabirlerin “Estetik operasyon yaptırdınız mı? Yaptırmaya da karşı mısınız?” şeklindeki sorularına “Ben kesinlikle karşı değilim. Bir kadın yüzünde düzeltmek gerekirse düzeltir. Abartmadan ‘Estetik yaptırmadım’ demem” daha da güzelleşiyorsak ve gerekiyorsa yaptırırım. Hiçbir zaman da ‘Estetik yaptırmadım’ demem” açıklamasında bulunan Hadise gazetecilerin sorusuna bir nevi onay verdi.

“Sevilmek güzel bir şey ama…”
Hadise, gazetecilerle konuşurken bir hayranının oturduğu siteye girmeye çalışması hakkındaki sorulara: “Ben çok korktum. Hala da korkuyorum açıkçası. Sevilmek güzel bir şey ama bu şekilde değil. Sitenin telinden geçip evimize kadar gelmiş. Kendimce önlemler aldım artık. Korkunç bir olay” ifadelerini kullanarak böylesi bir durumdan korktuğunun altını çizdi.

“Çapkınlık yaparsa evlilik yürür…”
Özüne döndüğünü açıklayan Hadise sadece dış görünüşüyle değil sözleriyle de dikkat çekti: “Ben sevgilimle el ele gezmeyi, o kafaları sevmiyorum. Ama evlilik çok güzel bir şey. Ben evliliğe inanan biriyim” diyen Hadise, Hülya Avşar’ın: “Erkekler arada bir eşlerine çaktırmadan çapkınlık yaparsa evlilik yürür” sözlerine ise Hadise cephesinden: “Beni sevgilim aldatsın da görelim!” yanıtını gecikmedi.

Sevenlerini kırmadı!

Son albümünün beğenilen şarkısı “Sıfır Tolerans” adlı şarkısına önümüzde ki hafta klip çekeceğini belirten Hadise, önümüzdeki hafta çekimlere başlayacağını açıkladı. Dinleyicilerinin en çok “Sıfır Tolerans” şarkısına klip istediği için Hadise: “Sevenlerimi kırmak istemedim. Harika bir ekiple kamera karşısına geçiyoruz. Umarım şarkıyı beğendikleri gibi, klibi de beğenirler.” Diyerek yeni klibin sevenlerinin istediği şarkıya geleceğini açıkladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler