Ana SayfaKültür ve SanatMüzikHadise, yıllar sonra ilk kez O Ses Türkiye şampiyonu oldu!

İlgili Postlar

Hadise, yıllar sonra ilk kez O Ses Türkiye şampiyonu oldu!

O Ses Türkiye yarışmasının şampiyonu belli oldu. Haftalardır kıyasıya mücadele eden yarışmacılardan Gökhan ve Hakan kardeşlerin takımından Rasul Aydemir ve Hadise’nin takımından Dodan Özdemir finale kalan isimler oldu. Hadise, yıllar sonra zincirlerini kırdı ve O Ses Türkiye şampiyonu olmayı başardı. İşte detaylar…

TV 8 ekranlarının sevilen müzik yarışması O Ses Türkiye’de haftalardır süren mücadelenin sonuna gelindi. Kıran kırana süren mücadelede finale Gökhan ve Hakan kardeşlerin takımından Rasul Aydemir ve Hadise’nin takımından Dodan Özdemir kaldı. Yapılan SMS oylaması sonucunda yarışmanın birincisi Dodan Özer oldu. Böylece, yıllardır O Ses Türkiye jüri üyesi koltuğunda oturan ve birinci olamaması ile espri konusu olan Hadise ilk kez birinci oldu.

Yarışmanın yarı finalinde birbirinden iddialı sekiz yarışmacı teker teker sahne alıp şarkılarını seslendirdi. Sonrasında SMS oylaması yapıldı ve finale çıkan isimler belli oldu.

O Ses Türkiye’nin finalistlerdi…

1. Finalist Cihangir Moralı (Hadise’nin takımı)

2. Finalist Resul Aydemir (Gökhan ve Hakan’ın takımı)

3. Finalist Dodan Özer (Hadise’nin takımı)

4. Finalist Keremhan Özdemir (Gökhan ve Hakan’ın takımı)

5. Finalist Taylan Bayri (Hadise’nin takımı)

6. Finalist Burhan Çatılı (Sibel Can’ın takımı)

SMS oylaması ile finale kalan isimler, teker teker şarkılarını seslendirdi. Sonrasında dört finalist için halk oylaması yapıldı. Oylama sonrası Sibel Can’ın takımından Burhan Çatılı ve Hadise’nin takımından Cihangir Moralı elendi ve finalde son 4’e kalan Hadise’nin takımından Dodan Özer ve Taylan Bayri, Gökhan ve Hakan kardeşlerin takımından ise Keremhan Özdemir ve Resul Aydemir oldu.

Yarışmada sona doğru gelinirken finale kalmayı başaran son dört yarışmacı da şarkılarını seslendirdi ve tekrar oylama gerçekleştirildi. Oylamada Hadise’nin takımından Dodan Özer ve Gökhan ve Hakan kardeşlerin takımından Resul Aydemir karşı karşıya geldi. İki yarışmacıdan Dodan Özdemir şampiyon olmayı başardı.

 

Hadise kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler