Ana SayfaÜnlülerHadise, müstehcen bulunan klibinin yasaklanmasına tepki gösterdi: Ben bir Atatürk çocuğuyum!

İlgili Postlar

Hadise, müstehcen bulunan klibinin yasaklanmasına tepki gösterdi: Ben bir Atatürk çocuğuyum!

Klibi müstehcen bulunduğu gerekçesi ile yasaklanan ünlü şarkıcı Hadise, RTÜK’ün kararına sahneden isyan etti. Hadise, “Ben bir Atatürk çocuğuyum, boyun eğmeyeceğim.” diyerek tepkisini dile getirdi. İşte detaylar…

Hadise sahnede isyan etti

Sıfır Tolerans isimli klibi müstehcen bulunarak RTÜK tarafından yasaklanan ünlü şarkıcı Hadise, önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’nde konser verdi. Konserde, sahnede klibinin müstehcen olduğu için yasaklanması konusundaki isyanını dile getirdi.

Hadise kimdir?

Hadise: Ben bir Atatürk çocuğuyum, boyun eğmeyeceğim

Klibinin yayınlanması yasaklanan Hadise, “Hiçbir zaman kadınları ezen bir şarkı okumak istemedim. Bir kadın olarak hiçbir zaman boyun eğmeyeceğim. Her zaman savaşacağım. Ben bir Atatürk çocuğuyum, demokrasiye inanıyorum. Türkiye demokrasiyse benim klibimin ceza almamalı.” diye konuştu.

Yeni klibinde mont giydi

Hadise’nin Fransız model Aurelien Muller ile birlikte çektiği Sıfır Tolerans isimli klibi, RTÜK tarafından müstehcen olduğu gerekçesi ile yasaklanmıştı. Klibi yayınlayan kanallara ceza kesiliyordu. Hadise, yaşadığı bu sorunun ardından çektiği Farkımız Var isimli şarkısının klibinde önlem alarak mont giymişti. Klibinde de kimseyi oynatmamıştı.

Hadise konserinde giydiği kıyafetiyle RTÜK’e meydan okudu

Hadise, sahnede giydiği kıyafet ve dansları ile nefes kesti

Ünlü şarkıcı, önceki gün Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdiği konserde RTÜK’e meydan okurcasına son derece seksi bir kıyafet ile izleyici karşısına çıktı. Sahnede, Hadise’ye eşlik eden altı dansçı vardı. Hadise ve dansçıların gösterisi beğeniyle izlendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler