Ana SayfaDedikoduHadise-Hakan Sabancı aşkı yeniden alevleniyor!

İlgili Postlar

Hadise-Hakan Sabancı aşkı yeniden alevleniyor!

Hadise ve Hakan Sabancı hakkında bomba gibi bir iddia ortaya çıktı. Daha önceden de aşk iddiaları ile gündeme gelen iki ünlü ismin, aşka bir şans daha vermeye karar verdikleri öğrenildi. Detaylar haberimizde…

[irp]

Ünlü şarkıcı Hadise ve Ömer – Arzu Sabancı’nın oğulları Hakan Sabancı, yeniden aşk iddiaları ile magazin gündeminde bomba etkisi yarattı.

[irp]

Hadise ve Hakan Sabancı aşk yaşıyor iddiası

Star TV ekranlarında yayınlanan Duymayan Kalmasın isimli magazin programının sunucusu Cengiz Semercioğlu, Hadise ve Hakan Sabancı’nın Etiler’de bir restoranda samimi şekilde görüldüğünü iddia etti. Bu iddia, iki ünlü ismin aşka bir şans daha verdikleri şeklinde yorumlar yapılmasına neden oldu.

[irp]

Hadise ve Hakan Sabancı arasındaki dedikodular nasıl ayyuka çıkmıştı?

Hakan Sabancı, geçtiğimiz yıl Aslışah Alkoçlar ile olan bir buçuk yıllık ilişkisini sonlandırmıştı. Yalnız bir erkek olan Sabancı, geçtiğimiz Aralık ayında ünlü şarkıcı Hadise ile Karaköy’de bulunan Drone Club’da eğlenmişti.

[irp]

Doğum günü partisinden sonra aşk dedikoduları aldı başını gitti

Bu olayın yankıları sürerken, Hadise, Hakan Sabancı’nın 26. doğum günü partisine katılmış ve DJ’lik yaparak Tarkan’ın Ölürüm Sana şarkısını çalmıştı. Bu gecenin ardından Hadise ve Hakan Sabancı hakkında çıkan aşk dedikoduları alevlenmişti. Hatta, iki ünlü ismin birlikte Amerika Miami’de tatil yaptıkları bile iddia edilmişti. Hadise, aşk sorularına “Hayatımda bir aşk yok. Ama her an, her şey olabilir.” diye yanıt vererek şüphe çekmişti.

Hadise kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler