Ana SayfaÜnlülerHadise deprem için Hollanda’dan bağış topladı

İlgili Postlar

Hadise deprem için Hollanda’dan bağış topladı

Ünlü popçu hadise depremden etkilenen iller için Hollanda’dan bağış topladı. Geçtiğimiz günlerde ülkemizi sarsan Kahramanmaraş Pazarcık depremi ile 10 il çok ciddi oranda yıkıma uğramıştı.

 

Hadise deprem yardımı

AFAD, Kızılay gibi devlet kurumları da olmak üzere ülkemizdeki bütün birimler depremin yaralarını sarmak için çalışmakta. Bunlara elbette sanatçılarımızda dahil. En son yardım haberi Hadise’den geldi.

Hadise deprem için Hollanda’ya gitti

Avrupa’da doğup büyüyen hadise yıllar içerisinde hepimizin hafızalarında gerek şarkıları ve OSES Türkiye gibi TV programları ile hepimizin hafızasında yer edindi. Sanatçı deprem için yardım arayan toplayan diğer vatandaşlarımız gibi elinden gelen her şeyi yapıyor. Bunun için Hollanda’ya gidip yerel radyo ve televizyon kanallarından Türkiye’ye deprem yardımı istedi. 

Hadisenin, Hollanda’daki yoğun geçen yardım kampanyasının ardından İstanbul’a dönüp gerçekleşen ortak yardım canlı yayınına da katıldı. 

Popçunun süreçle ilgili Twitter hesabından gerçekleştirdiği açıklama şu şekilde:

Şu an Hollanda’da radyo istasyonundayım. Depremzedeler için yardım toplanıyor… Yoğun bir gün… Acımız büyük… Evet çok zor günler geçiyoruz ama bir olunca gördüğünüz gibi her şeyi başarıyoruz. Burada olmak benim için önemli… Çünkü ben gurbetçi bir ailenin evladıyım. Burada insanlarla aramızda köprü olabilmek benim için çok önemli… Daha sonra İstanbul’a döneceğim ve akşamki ortak yayında ben de olacağımifadelerine yer verdi. 

Açıklamasından da anlaşıldığı gibi hadise toplum meselelerinden uzak duran diğer sanatçıların izinde değil.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler