Ana SayfaÜnlülerHadise Cesur Elbisesiyle O Ses Türkiye’ye Damga Vuracak

İlgili Postlar

Hadise Cesur Elbisesiyle O Ses Türkiye’ye Damga Vuracak

Instagramda yaptığı cesur paylaşımlar ve danslarıyla gündem olan Hadise şimdi de O Ses Türkiye yılbaşı özel programında giydiği kırmızı göğüs dekolteli elbiseyle gündem oldu.

Beğeni topladı

Ünlü şarkıcı Hadise O Ses Türkiye yarışmasının yılbaşı gecesi yayınlanacak bölüm için kırmızı cesur bir elbise tercih etti. Dolca&Gabbana markasına ait  korseli, etek kısmı tüllü elbiseyi daha önce ünlü şarkıcı Katy Perry ve ünlü oyuncu Emilia Clarke da tercih etmişti. Hadise kırmızı elbisesiyle beğeni topladı. Elbisesiyle aynı marka küpeleri de dikkat çekti.

Dolca&Gabbana markasına ait  korseli, etek kısmı tüllü elbise
Dolca&Gabbana markasına ait korseli, etek kısmı tüllü elbise

Kıyaslandı!

Hadise, geçtiğimiz akşam elbisesiyle aşk yaşadığı fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı. Her giydiği olay olan ve çok yakışan sevilen şarkıcı bu kıyafetiyle de tam not aldı. Sosyal medya kullanıcıları her zaman olduğu gibi kıyafeti giyen isimleri birbirleriyle kıyasladı. Kullanıcılar Perry ve Clarke’ın göğüsleri küçük olduğu için elbiseyi tam taşıyamadığını ve gösteremediğini fakat Hadisenin fizik yapısının ve göğüslerinin elbiseyi taşıma açısından daha avantajlı olduğunu söylediler.

Hadise Kimdir?

Hadise şimdi de O Ses Türkiye yılbaşı özel programında giydiği kırmızı göğüs dekolteli elbiseyle gündem oldu.
Hadise şimdi de O Ses Türkiye yılbaşı özel programında giydiği kırmızı göğüs dekolteli elbiseyle gündem oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler