Ana SayfaÜnlülerHadise: Ailem ile Görüşüyorum!

İlgili Postlar

Hadise: Ailem ile Görüşüyorum!

Ünlü şarkıcı  Hadise, adının aşk dedikodularına karıştığı Beyazıt Öztürk, Pantene Altın Kelebek töreninde giydiği kıyafeti eleştiren Cem Yılmaz ve annesinin intihara teşebbüsünü basına açıkladığı için küs olduğu Nur Yerlitaş’la ilgili samimi açıklamalarda bulundu.Hadise, adının aşk dedikodularına karıştığı Beyazıt Öztürk, Pantene Altın Kelebek töreninde giydiği kıyafeti eleştiren Cem Yılmaz ve annesinin intihara teşebbüsünü basına açıkladığı için küs olduğu Nur Yerlitaş’la ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Hadise kimdir?

“Beyaz gelince Murat Boz’u bir kenara attınız!”

“Her kıyafeti herkes beğenmek zorunda değil!”

Cem Yılmaz’ın Altın Kelebek’te giydiği kıyafeti eleştirmesi hakkında da konuşan Hadise, “Her kıyafeti herkes beğenmek zorunda değil. Saygımız sonsuz. Cem’in yorumları gücüme gitse asla gülmez ve alkışlamazdım. Çok eğlendim. Şu hayatta biraz rahat olmak lazım. Her şeyi çok ciddiye almamalı insan” ifadelerini kullandı.

Hadise Nur Yerlitaş için, “Kendisini tanımıyorum, sadece bir iki defa karşılaştım. Kaldı ki benim özelimi kimse canlı yayında anlatamaz. Nasıl ki canlı yayına bağlanıp benim özelimi Türkiye’ye anlattı, aynı şekilde canlı yayına bağlanıp tüm Türkiye önünde özür dilerse affederim” sözlerini dile getirdi.

“Ailemle görüşüyorum…”

Annesi Gülnihal Açıkgöz’ün yaşadığı zor günlerden sonra kardeşleriyle arası açılan Hadise, o konuyla ilgili ise “2018 benim için zor bir süreçti ama 2019’da her şey çok daha güzel olacak. Ailemle görüşüyorum. Annemin durumu da iyi, artık Türkiye’de değil” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler