Ana SayfaÜnlülerHadise, ablası Hülya Açıkgöz'e dava açtı mı? İlk açıklama geldi!

İlgili Postlar

Hadise, ablası Hülya Açıkgöz’e dava açtı mı? İlk açıklama geldi!

Hadise, ablası Hülya Açıkgöz’e dava açtı mı? Annesinin intihar girişiminin ardından arasının açıldığı ve iş birlikteliği de dahil olmak üzere tüm ilişkisini kestiği söylenen Hadise, ablası Hülya Açıkgöz’a dava açtı mı? Hadise’nin menajerinden iddialar hakkında ilk açıklama geldi. Olayın aslı nedir? Konu hakkındaki gerçekler ortaya çıktı mı? Detaylar haberimizde…

Hadise Zora Düştü!

Hadise ve ailesi dağıldı

Ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz aylarda annesi Gülnihal Açıkgöz’ün intihar ettiği haberleri ile gündeme gelmişti. Medyada genç yankı uyandıran haberin ardından, Hadise ve kardeşleri Hülya ve Derya Açıkgöz’ün arasının bozulduğu, birbirleri ile olan tüm ilişkilerini kestikleri duyulmuştu. Hadise’nin iş birlikteliği de yaşadığı kardeşleri ile tamamen bağlarını kopardığı iddia edilmişti.

Hadise kimdir?

Hadise, ablasına dava mı açtı?

Hadise, geçtiğimiz günlerde yine benzer haberler ile gündeme gelmişti. Hadise’nin, aynı zamanda menajerliğini yapan ablası Hülya Açıkgöz’e dava açtığı, bu güne kadar üzerinden kazanmış olduğu tüm paraları geri ödemesini talep ettiği iddia edilmişti.

Hadise’nin menajerinden Hülya Açıkögz açıklaması

Hadise’nin ablası Hülya Açıkögz’e dava açtığı iddiaları ayyuka çıkarken, ünlü şarkıcının menajeri konu hakkında ilk açıklamayı yaptı. 2. Sayfa isimli programa telefon bağlantısı ile katılan menajer Haluk Şentürk, iddialar hakkında “Hadise ailesinden kimseye dava açmadı. Onlar aile et ve tırnak birbirinden ayrılmaz. Hiç öyle şeyler yok. Hadise’nin şirketi farklı, ablasının şirketi farklı. Hadise Hanım mesleğe başladığından beri vergilerini ödüyor.” şeklinde konuştu.

Hadise’nin, emlak ve kira geliri vergisinden kurtulmak için gayrimenkullerini ablasının üzerine yaptığı, arasının bozulması ile birlikte bu malları geri almak için mahkemeye başvurduğu iddia edilmişti. Ancak, Hadise’nin menajeri, katıldığı televizyon programının canlı yayını sırasında Hadise ve ablası hakkındaki iddiaları kesin bir dille yalanladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler