Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerHababam Sınıfı Yaz Oyunları Fragmanı Yayınlandı

İlgili Postlar

Hababam Sınıfı Yaz Oyunları Fragmanı Yayınlandı

1975 yılından itibaren küçük büyük herkesin severek izlediği Hababam Sınıfı, yeni hikaye ile geliyor. Hababam Sınıfı Yaz Oyunları Fragmanı Yayınlandı

Rıfat Ilgaz’ın aynı eserinden sinemaya uyarlanan ve 1975 yılında yönetmen Ertem Eğilmez’in öncülüğünde beyazperdeye yansıyan “Hababam Sınıfı” Hann’ın yapımcılığı ve birbirinden yeni yüzlerle yoluna devam ediyor. Serinin yeni filmi Kıbrıs’ta çekildi.

Hababam Sınıfı Yaz Oyunları Fragmanı Yayınlandı

Heyecanla beklenen Hababam Sınıfı Yaz Oyunları’nın fragmanı sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Kıbrıs’ın doğasının da filme güzel bir hava kattığı bir gerçek. Hababam Sınıfı Yaz Oyunları 3 Nisan ‘da sinemaseverlerle buluşacak.

Yolcu uçağı kiralandı

Filmde yer alan oyuncu kadrosunun dışında set ekibinin de dahil olduğu 250 kişilik bir kadro, çekimler süresince yolcu uçağı kiraladı. Kiralanan yolcu uçağının yanı sıra Kıbrıs’a ekstra seferlerin açılmasına da neden olan Hababam Sınıfı, 500 kişilik figüran kadrosuyla da çıkartma filmlerini aratmadı. 500 kişilik yardımcı oyuncu kadrosu sebebiyle Kıbrıs’ın çeşitli bölgelerinden otobüs seferleri düzenlendi.

Zengin Oyuncu Kadrosu

Efsaneler arasına girmiş olan serinin yeni filminde; Altan Erkekli, Toygan Avanoğlu, Yusuf Çim, Fırat Albayram, Hakan Meriçliler, Giray Altınok, Deniz Akkaya, Öykü Çelik, Loughnan, Mert Denizmen, Reyhan Ulu Ekinci, Doğan Akdoğan ve onur konuğu Mehmet Ali Erbil gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Film 3 Nisan tarihinde seyirci ile buluşuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler