Ana SayfaÜnlülerGüzellik Uzmanı Neslim Güngen'den Klip

İlgili Postlar

Güzellik Uzmanı Neslim Güngen’den Klip

Güzellik uzmanı olarak tanıdığımız başarılı girişimci Neslim Güngen geçtiğimiz ay hayali olduğunu söylediği ilk single çalışması ‘Kara Liste’ ile müzik dünyasına hızlı bir giriş yapmıştı. Sosyal medyada 1 milyondan fazla takipçisi bulunan fenomenin, İstanbul’da Florya, Bağdat, Nişantaşı semtlerinde ve farklı illerde adını taşıyan güzellik merkezi zinciri bulunuyor.

Neslim Güngen Kimdir?

Neslim Güngen Eşi ile Klip Çekti

Müzik dünyasına ‘Kara Liste’ single çalışması ile giriş yapan Güngen, Eylül’de görücüye çıkacak oan duygusal şarkısı için kameralar karşısına geçti. Sözü ve müziği Emirkan’a ait şarkının klip çekiminde Güngen, eşi ile ayrılmak isteyen ama ayrılamayan bir kadını canlandırıyor. Güngen yeni şarkısı için;

Mesleğimi çok seviyorum, ancak şarkı söylemeyi ve kamera önünde olmayı da çok seviyorum. Bu şarkımın klibinde eşim İnanç Güngen bana eşlik etti. Ona ayrıca teşekkür etmek istiyorum, beni kırmadı, heyecanıma ortak oldu’ açıklaması yaptı.

Youtube’da 2 milyondan fazla izlenen ‘Kara Liste’ şarkısından sonra ikinci şarkının klibi Güngen’in evenleri tarafından merakla bekleniyor.

Yönetmeliğini Emrah Özbilen’in yaptığı ‘Kara Liste’ klibi izleyenlerden büyük beğeni almıştı. Şarkısının gördüğü ilgi için Güngen sosyal medya hesabından takipçilerine teşekkür etmişti. İşte ‘Kara Liste’ şarkısının klibi;

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler