Ana SayfaDünyaGüzellik Kraliçesi Putin'in Keskin Nişancısı Çıktı!

İlgili Postlar

Güzellik Kraliçesi Putin’in Keskin Nişancısı Çıktı!

Putin yanlısı keskin nişancı olan 21 yaşındaki Ukraynalı Olga Shishkina, yeraldığı güzellik yarışmasında birincilik tacı taktı. Detaylar Haberimizde..

Bakımlı Dünya Liderleri ve Bakım Masrafları

Güzellik Kraliçesi Putin’in Keskin Nişancısı Çıktı!

2014 yılında Rusya ile Ukranya arasındaki savaşta gönüllü olarak Rus güçlerine katılıp keskin nişancılık yapan, 21 yaşındaki Ukranyalı Olga Shishkina, katıldığı güzellik yarışmasında elemelerden geçip birincilik tacını taktı.

Evlenmek ve Çocuk Sahibi Olmak İstiyor..

Donetsk Cumhuriyeti’nde Olga Shishkina, güzellik yarışmasına katılıp birinci seçilerek Donetsk Cumhuriyeti’nin gurur kaynağı oldu. Güzellik kraliçesi Olga Shishkina, keskin bir nişancı olduğu için kendisinden utanmadığını ama kendisine sivil öldürüyor gibi yorumları yapılmasına öfkelendirdiğini sadece düşman olanı vurduğunu ifade etti. Güzellik kraliçesi seçildikten sonra kendisine bir bilgisayar hediye edilen Olga Shishkina, Ülkesi Donetsk’te şimdilerde bir kafe işletmeciliğini üstlendiğini söyledi. Güzellik kraliçesi Olga Shishkina, kendi hayatıyla ilgili evienmek ve çocuk sahibi olmayı istemek gibi özel gelecek planlarının olduğunuda sözlerine ekledi.
putin ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler