Ana SayfaÜnlülerGülşen, 'Kadına Şiddet' kabul edilemez dedi!

İlgili Postlar

Gülşen, ‘Kadına Şiddet’ kabul edilemez dedi!

Geçtiğimiz gün Bodrum Yalıkavak’ta sahne alan Gülşen, kadına şiddet konusuna değindi. Sahnede ünlü şarkıcı Gülşen kadına şiddet gösteren erkekler hakkında çok sert açıklamalar yaparak; ‘Kadına Şiddet’ kabul edilemez dedi!

Ünlü şarkıcı Gülşen toplum olarak üzerinde durmamız gereken bir konuya parmak bastı. Gülşen, ‘Kadına Şiddet’ konusuyla ilgili Bodrum Yalıkavak’ta sahnede şu ifadeleri kullandı:  “Kadına şiddet insanlık dışı bir durum, bunu yapanlar tedavi görmeli.” diyerek bu konuyu yeniden gündeme getirdi.
“Hiçbir kadın bunu hak etmiyor”
Toplum olarak hassasiyet göstererek birlik olmamız gereken ‘Kadına şiddet’ konusunu ünlü şarkıcı Gülşen Bodrum Yalıkavak’ta sahne performansı esnasında dile getirdi. Ünlü şarkıcı Gülşen, şiddete uğrayan kadınları devletin koruduğunu bu yüzden mağdurların korkmadan yardım istemeleri gerektiğini belirtti. Şarkıcı Gülşen, “Allah kimseye yaşatmasın. Hiçbir kadın bunu hak etmiyor” dedi.
“Karşı odada bir adam eşine şiddet uyguladı.”
Önceki gün Bodrum Yalıkavak’ta şarkılarını konsere gelen sevenlerine söyleyen Gülşen, Ankara’da bir otelde şahit olduğu aile içi şiddetin şokunu atlatamadığını ve olaydan hala çok etkilendiğini noktalayarak konserinde de ‘Kadına şiddet’ konusuna değindi. Şarkıcı Gülşen başından geçen olayı şöyle aktardı: “Konakladığım otelde karşı odada bir adam eşine şiddet uyguladı. Ekibimle birlikte müdahale ettik.”
Şiddet gören kadınlara seslendi
Şiddet gören kadınlara seslenen ünlü şarkıcı Gülşen, “Kadınlar kesinlikle susmasın. Kendilerini ve çocuklarını bu hastalıklı insanlardan uzak tutsunlar. Sevginin olduğu yerde şiddet olmaz. Bu tarz insanların tedavi görmesi gerekiyor” ifadelerini kullanarak tepkisini belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler